Млада жена беше обявена за най-лошата приятелка някога, след като

...
Млада жена беше обявена за най-лошата приятелка някога, след като
Коментари Харесай

`Изсмях се в лицето на моята приятелка, когато тя ми каза името на бебето си - ужасно е`

Млада жена беше оповестена за " най-лошата другарка " в миналото, откакто се подигра с името на новороденото бебе на своя дълготраен другар. „ Красивото “ име на момиченцето наподобява на тон на един от най-известните герои на Шекспир, само че има опасения, че ексцентричното му изписване може да „ съсипе “ живота на детето.

Потребител на Reddit, на име Ади, сподели: „ И по този начин, аз, на 21, съм другарка с Лорийн, на 22, към този момент 17 години и сме доста близки. Тя неотдавна роди щерка си и тя и нейният брачен партньор неотдавна ни сподели името. Те взеха решение да кръстят щерка си Ghiuliyette (произнася се Жулиета), а второто й име е Mahriya. Мислех, че изписването е смешка, до момента в който тя не ми сподели, че са съществени. " Отговорът на Ади беше пряк.

Тя продължи: „ Казах й, че това правописно просто, само че красиво име просто ще съсипе живота на това момиченце. Тя се ядоса и ми сподели да спра да „ унищожавам “ настроението й и че съм да бъдеш лицемерен. Напълно съм почтен. Просто правописът е неприятен. Нищо друго не може да го изясни. Защо д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР