Млада испанка се опита да си приготви домашна козметика, която

...
Млада испанка се опита да си приготви домашна козметика, която
Коментари Харесай

Красавица ослепя от домашно приготвена козметика

Млада испанка се опита да си подготви домашна козметика, която в последна сметка изгори очите ѝ, в резултат на което тя ослепя.

Докато приготвяла козметичните си артикули натрий попаднал в лицето на 24-годишната Марта Бустос и изгорил кожата и очите ѝ. Тя била закарана в болница, където претърпяла няколко интервенции в границите на две седмици.

Публикация, споделена от (@stuntmanmarta) на Авг 3, 2020 в 10:25 PDT

Освен това лекарите споделили, че младата жена се нуждае от трансплантация на роговицата, като в противоположен случай ще остане сляпа.

Ситуацията била усложнена от обстоятелството, че Марта била в непозната страна и нямала здравна застраховка. Тя се преместила от Испания в Съединени американски щати при своя обичан. Приятелят на Марта - Дейвид оказал помощ финансово на приятелката си, само че все пак им било мъчно. В последна сметка двамата влюбени разкрили сметка за набиране на средства в известен уебсайт за задачата.

Публикация, споделена от (@stuntmanmarta) на Юни 23, 2020 в 11:28 PDT

„ Отидохме на пазар и срещнах жена, която знаеше какво ми се е случило. Тя докосна ръката ми и усетих страдание в гласа ѝ, което малко ме разстрои. Но въпреки това фактът, че доста хора, които даже не познавам, ме поддържат, ми оказва помощ да се усещам не толкоз сама в този мрак “, сподели Марта.

В момента Марта минава през редица интервенции и споделя резултатите в Инстаграм профила си. В една от последните си изявления споделя, че лекарите са ѝ дали вяра, че ще върне зрението си, само че процесът ще бъде извънредно дълъг и комплициран.

Публикация, споделена от (@stuntmanmarta) на Окт 6, 2020 в 11:13 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР