Млада дама посочи основните разлики в протестите, които вървят в

...
Млада дама посочи основните разлики в протестите, които вървят в
Коментари Харесай

Ето кои са основните разлики между протестиращите и у нас и тези в Беларус

Млада дама уточни главните разлики в митингите, които вървят в България и Беларус.

Размириците в Беларус избухнаха след оповестението на изборната победа на Александър Лукашенко. У нас пък хората стачкуват с искане за оставка на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.

"За тия, които непрестанно търсят приликите с митинга в Беларус - открийте някои разлики. Как се държат 300 000 единствено в Минск, и 300 в София ", написа Десислава Йованович във Facebook.

"Беларуският митинг - когато протестиращите си смъкват обувките като се качват на пейките, заемат единствено половината от пътя, минават на алено, контролират придвижването, събират след себе си боклука - и своя, и непознатия.

***
Родните протестиращи непрекъснато вандалстват, цапат, чупят, и атакуват всеки, който не утвърждава среднощните им нападения. Спестете си етикетите - към този момент ги зная.

***
В Беларус народът се подвигна след огромна операция на изборите и цялостното му отнемане от избор през последните 26 години, и на процедура задържането на страната на равнище Съюз на съветските социалистически републики.

В България виждам да търчат с вдигнат пестник отпред на митинга костинбродската афераджийка и наследниците на тези, дето криеха чувалите през 90-те ", прибавя тя.

"В Беларус задържаните са над 7000 - и участници в мирните акции, и публицисти, и просто преминаващи хора. Жени, младежи, младежи, мъже. Държани в безчовечен условия, пребивани, потрошени, изнасилвани с палки, унижавани, лишени от здравна помощ.

Близките им се скитат сред арестите да схванат къде са. Стотици изчезнали без новина. Потвърдена е към този момент гибелта на няколко индивида, убити от ОМОН.

В България ореваха света, че полицията била отговорна, че не им пазела несъгласувания среднощен ваучър ", показва в умозаключение тя.

За тия, които непрестанно търсят приликите с митинга в Беларус - открийте някои разлики. Как се държат 300 000 единствено в...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР