Млада бургазлийка се нуждае от средства, за да й бъде

...
Млада бургазлийка се нуждае от средства, за да й бъде
Коментари Харесай

Събират се пари за спешна операция на млада бургазлийка, пострадала при тежка катастрофа в Карловско

Млада бургазлийка се нуждае от средства , с цел да й бъде осъществена незабавна интервенция след тежка злополука . Това оповестиха околните й в обществената мрежа Фейсбук.

В момента потърпевшата се намира в Реанимацията на УМБАЛ-Пловдив . Близките й споделят във Фейсбук, че е със строшен на три елементи таз, 5 счупени прешлена, мощно повреден бял дроб, комоцио, смлян лакът и голям брой натъртвания.

Справка на Искра.бг в бюлетина на ОДМВР-Пловдив демонстрира, че злополуката е зародила към 15:00 часа в неделя на пътя сред Розино и Клисура . Според първичната информация лек автомобил „ Сеат “ с 21-годишен водач излязъл вдясно отвън пътя и се блъснал в мантинела, след което се обърнал по таван. В болница в тежко положение е настанена 24-годишната пътничка . Пробите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на лидера са негативни. Образувано е досъдебно произвеждане.

През миналото денонощие роднините на ранената приканиха за кръводарители, само че по последни данни са били обезпечени такива. Открита е дарителска сметка и се набират средства за осъществяване на интервенция на момичето:

Банкова сметка: BG40STSA93000026800567
Титуляр: Дончо Динев Динев /баща на Росица Динева/

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР