Млад врачанин е загинал тази нощ в жестока катастрофа в

...
Млад врачанин е загинал тази нощ в жестока катастрофа в
Коментари Харесай

Неописуема трагедия! Ангел Цветков от Враца загина в жестока катастрофа в Румъния, не може да бъде разпознат /снимки/

Млад врачанин е умрял тази нощ в жестока злополука в Румъния, научи извънредно организация BulNews.
Инцидентът е станал към 2 часа, до бензиностанция на „ Петром “ в Калафат.
Веднага след него румънските групи се изпълниха със известия за големите тапи и фотоси от касапницата, а по-рано през днешния ден пътуващи по трасето се свързаха с редакцията на медията ни и описаха за нещастието.
Така стана ясно, че Ангел Цветков се прибирал с автовоз с две коли от Германия, когато в последния миг видял спрял пред него на пътя ТИР без спешни светлини. Мъжът тръгнал да го заобикаля, само че в този миг се блъснал челно в приближаващ отсреща турски рейс. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че шофиращият Ангел бил размазан до неразбираемост, а автобусът се обърнал край пътя.
С него пътувал негов другар, който като по знамение е незасегнат. Именно той споделил на служителите на реда кой е починалият човек. По неофициална информация оживелият е настанен в болница в Калафат, само че без заплаха за живота.
На този стадий няма информация дали има потърпевши хора от турския рейс.
Ангел Симеонов е от известните майстори по електрониката на колите. Той има гараж на картинг пистата и това е първото му пътешестване за докарване на коли от Германия. Не е фамилен.
Тежката злополука затвори тази нощ трафика по "Дунав мост 2 " сред Видин и Калафат за 6 часа. По тази причина и от двете страни на оборудването се бяха образували километрични опашки. В момента придвижването гладко се възстановява.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР