Млад шофьор, който уби двама пътници, докато бяха заснети да

...
Млад шофьор, който уби двама пътници, докато бяха заснети да
Коментари Харесай

Шофьор в затвора, след като уби двама приятели, които „туъркираха“ в задната част на колата преди ужасяваща катастрофа

Млад водач, който умъртви двама пасажери, до момента в който бяха снимани да „ туъркират “ в задната част на нейния Mini Cooper, преди да катастрофира, беше в пандиза.

Адел Окоджие-Айдоножие ще прекара 11 години в пандиза за причиняване на гибелта на Рида Буджетиф и Мери Мачария посредством рисково шофиране. 23-годишният водач е пил алкохол и е карал с повече от двойно по-висока скорост, когато нейният Mini Cooper се прекатурна в Батерси, югозападен Лондон.

Г-н Boutjettif, 24, и госпожа Macharia, 23, бяха хвърлил се от транспортното средство и умрял на място, до момента в който гаджето на обвинения, Бен Сидибе, получил фрактура на ръката и кръвоизлив в мозъка. Съдът чу, че е свирила ямайска музика и той е снимал видеоклип на другите двама пасажери, които „ свирят “ откъм гърба.

Точно преди конфликта камерата за видеонаблюдение сподели Mini да се движи с 62 благи в час, преди колелата му да стартират да се движат удари се в повдигнатите бордюри на Latchmere Road и колата се прекатурна. Okojie-Aidonojie, студент от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР