Млад полицай на двадесет и няколко години, който е охранявал

...
Млад полицай на двадесет и няколко години, който е охранявал
Коментари Харесай

Трагедия! Самоуби се млад полицай, охранявал изборите

Млад служител на реда на двадесет и няколко години, който е охранявал една от изборните секции във Варненско, се е самоубил, написа blitz.bg.

Униформеният е работил в 4 РПУ и е бил част от защитата на изборна секция в с. Старо Оряхово.

Информацията за нещастието удостовери шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Варна ст. комисар Атанас Михов.

„ Да, за жал това е правилно. Колегата е лишил живота си. Става въпрос за самоубийство. Причините изрично са персонални и не са свързани с работата му в полицията. В момента е известена прокуратурата. Назначени са експертизи. Ще се ревизира кореспонденцията му “, съобщи още Михов.

Той удостовери, че служителят се е самоубил с огнестрелно оръжие. По непотвърдена информация се касае за служебното оръжие на служителя на реда - револвер.

Трагедията не се е разиграла в самата изборна секция, а служителят на реда се е отдалечил от село с ясното схващане, че желае да отнеме живота си.

Предполага се, че аргументите за самоубийството са персонални, от любовен темперамент.

По-късно от полицията във Варна изпратиха и публично известие за нещастието:

Районна прокуратура - Варна управлява досъдебно произвеждане по отношение на съдбовен случай с полицейски чиновник.

Районна прокуратура - Варна управлява досъдебно произвеждане по член 127, алинея 1 от Наказателен кодекс – за склоняване към самоубийство, във връзка със случай, при който полицейски чиновник е открит прострелян на 21 ноември 2021 година.

При огледа на мястото не са открити данни за осъществено престъпно закононарушение по отношение на 24-годишния мъж. Той е открит в персоналния си автомобил в гориста околност край село Юнец, общ. Долни чифлик.

Изясняват се обстоятелствата и събитията към случая. Работи се по изясняването на аргументите, довели до съдбовния случай. С оглед първичните данни все още дейностите по следствието се управляват от Районна прокуратура – Варна. Работата е предоставена на следовател от Окръжния следствен отдел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР