Млад мъж се оплакал в полицията в Берковица, че е

...
Млад мъж се оплакал в полицията в Берковица, че е
Коментари Харесай

Братя пребиха и ограбиха във Вършец мъж от Берковица

Млад мъж се оплакал в полицията в Берковица, че е обичай и ограбен, оповестиха от регионалната дирекция в Монтана. Грабежът станал в събота към 3.15 часа в курорта Вършец. След подадения сигнал на място пристигнала патрулка. Полицаите заварили 29- годишния И.С. П. от Вършец. Същият бил нетрезво положение, със следи от удари по лицето. С раздрана долна джука, кръвоизлив на главата и подозрение за избити зъби потърпевшият е откаран във Филиала за незабавна здравна помощ за оказване на лекарска помощ.При прегледа медиците открили, че има и загуба на схващане и пострадвания по пръстите на лявата ръка. Като се свестил младежът разказал, че го били свиреп и ограбили. Задигнали му мобилен телефон, персоналните документи и към 200 лв.. Заради тежкото му положение младият мъж е откаран в монтанската болница за следващи проучвания и лекуване.
Своевременно по случая е образувана дежурна оперативна група. Разследващите са разкрили голям брой петна от кръв. Извършен е оглед на местопроизшествието. От извършените оперативно- издирвателни мероприятия са открити и разпитани очевидци. Ченгетата разкрили бързо причинителите на грабежа. Това са 21- годишният И.В. С. и малолетният му брат К. В. С. на 14 години. Двамата вършат цялостни признания, не отхвърлят побоя, само че настояват, че движимостите били намерили паднали на земята. 115 лв. предали на майка си, а мобилният телефон дали на комшия. Впоследствие те са върнати с протокол от управляващите.
С първи дейности по следствието, оглед и разпити по случая е формирано досъдебно произвеждане, прецизират от полицейската дирекция в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР