Млад мъж бе арестуван в началото на седмицата заради отправени

...
Млад мъж бе арестуван в началото на седмицата заради отправени
Коментари Харесай

Още два случая на агресия над медици

Млад мъж бе задържан при започване на седмицата поради отправени закани и закани към доктор в Спешната помощ в Гоце Делчев. Подобен случай имаше и в незабавния център в Казанлък.

Българският лекарски съюз изрази поддръжка към целия екип в Казанлък и съответно към доктор Садет Нури, както и към дежурните медици във филиала на Центъра за незабавна здравна помощ в Гоце Делчев, които са станали жертви на вербална експанзия от страна на пациенти и техните близки.

Д-р Нури била подложена на обиди и насмешки от жена, потърсила помощ в незабавното поделение.

В Гоце Делчев 26-годишен мъж е показал вербална експанзия към здравно лице и е отправял закани и закани и към полицейските чиновници, пристигнали на мястото.

Преди дни против доктор Айлин Ахмед от Спешното поделение на болничното заведение в Шумен също бе проявена словесна и физическа експанзия. Посегателството било от родителите на дребен пациент с коремни болки. От БЛС изясняват, че 25-годишната лекарка се е заела със здравословно му положение незабавно след идването в лечебното заведение в дребните часове на 2 август.

БЛС за следващ път сезира прокуратурата и упорства за неотложно предприемане на ограничения.

Масов пердах сред пациенти пред Спешното поделение на болничното заведение в Плевен са записали от полицията в града. Тълпата не се подчинила на устните разпоредби за прекратяване на спора на служителите на реда, а един от тях даже е бил блъснат.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР