Митническите служители задържаха 40 200 къса цигари и 335 опаковки

...
Митническите служители задържаха 40 200 къса цигари и 335 опаковки
Коментари Харесай

Контрабандни цигари и лекарства откриха митничари на МП Капитан Андреево

Митническите чиновници задържаха 40 200 къса цигари и 335 опаковки с лекарствени средства при инспекция на товарен автомобил, влизащ в страната.

На 03.06.2023 година на Министерство на правосъдието Капитан Андреево идва влекач с полуремарке с турска регистрация. Шофьорът –турски жител, показва пред митническите чиновници постоянни документи за транспортираната стока – авточасти от Турция за Белгия. По метода „ разбор на риска “ камионът е селектиран за щателна митническа инспекция, в това число с рентгенова инсталация.

При осъществения физически надзор измежду заявената стока са открити кашони с 2010 кутии (40 200 къса) цигари с непознат бандерол. В хода на инспекцията са открити и 355 опаковки с инжекционни разтвора, ампули и таблетки с друго предопределение.  

Контрабандните тютюневи произведения и лекарства са арестувани. На водача – турски жител, са формирани два акта по Закона за Митниците за опит да бъдат пренесени артикули през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР