Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Лесово спряха контрабанда

...
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Лесово спряха контрабанда
Коментари Харесай

Откриха 3000 дрехи менте при проверка на ГКПП Лесово

Митническите чиновници на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Лесово " стопираха контрабанда на 3126 " маркови " дрехи. Открити са в товарен автомобил, ръководен от турски водач. Иззети са якета, спортни екипи, тениски, блузи, панталони и други текстилни произведения с лога на световноизвестни търговски марки, оповестиха от Агенция " Митници ".

Камионът с непозната регистрация е дошъл на граничния пункт на 16 януари. Шофьорът е заявил, че транспортира картонени кутии и опаковки от Турция за Франция през България. След щателна митническа инспекция, в това число с рентгенова инсталация, са открити 90 колета с недекларирани " маркови " облекла. Според първичната експертиза цената им възлиза на към 69 хиляди лв..

По случая е формирано досъдебно произвеждане за стокова контрабанда под надзора на Окръжната прокуратура в Ямбол, съобщи Българска телеграфна агенция.

Преди малко повече от три месеца на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " митничарите още веднъж стопираха контрабанда на облекла с подправени лога на търговски марки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР