Митнически служители задържаха 911 бутилки с общо 626,6 литра водка

...
Митнически служители задържаха 911 бутилки с общо 626,6 литра водка
Коментари Харесай

Митничари откриха море от водка в украински бус

Митнически чиновници задържаха 911 бутилки с общо 626,6 литра водка с украински бандерол в региона на Дунав мост при Русе. Нелегалната акцизна стока е открита във фабрични кухини на рейс, пътуващ по постоянна пътническа линия от Украйна към Гърция.

На 30.11.2018 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ при Русе, на трасе „ Входящи коли и рейсове “ екип на митническа мобилна група стопира за инспекция украински рейс, пътуващ по постоянна линия от Украйна до Гърция, през Румъния и България.

Превозното средство е ориентирано за инспекция в халето на трасето, която е осъществена взаимно от мобилната група и от чиновници от отдел „ Борба с наркотрафика “ на Митница Русе.

Още при разтоварването на багажа на пасажерите, митническите инспектори виждат съмнителни сектори и рейсът е сканиран с рентген, при което са набелязани зони, изискващи щателна митническа инспекция.

При инспекцията са открити стъклени бутилки с водка от разнообразни марки и разнообразни вместимости, всички с украински бандероли. Общото количество на открития алкохол е 911 бутилки с общо 626,6 литра. Установено е, че бутилките са благосъстоятелност на лидера на рейса.

Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на Митница Русе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР