Митничари задържаха близо 40 килограма хероин на Дунав мост 1.

...
Митничари задържаха близо 40 килограма хероин на Дунав мост 1.
Коментари Харесай

Задържаха албанец на Дунав мост с хероин за 1 млн. и половина лв.

Митничари задържаха близо 40 кг хероин на Дунав мост 1. Наркотиците са открити в лек автомобил с италианска регистрация. Колата била ръководена от албански жител , който непрекъснато обитавал в Италия. Автомобилът бил спрян на трасе " Изход " на граничния пункт.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт - Дунав мост 1 на 5 март рано сутринта митнически инспектори от отдел " Борба с наркотрафика " на Митница Русе насочили автомобилът за щателна инспекция, макар че водачът, който пътувал самичък, заявил, че придвижва единствено персонални движимости.

При огледа митничарите забелязали странни и нехарактерни промени в структурата на пода на автомобила. В тайници те намерили 68 пакета, цялостни с бежово прахообразно вещество, което след това реагирало на хероин. Всеки от пакетите е с почти тегло 550 грама . Общото тегло на опиатите било над 37 кг.

За случая е известен проверяващ митнически контрольор и дежурен прокурор от Окръжна прокуратура-Русе. Образувано е разследване. Албанският жител, махленски в наркотрафик, е арестуван с прокурорска мярка за 72 часа в русенския следствен арест.

По предварителни данни цената на арестувания опиат по цени на съдопроизводството е за над 1 500 000 лв.. Взети са проби за лабораторен разбор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР