Митко Палачинката от странджанското с. Ново Паничарево се изправя пред

...
Митко Палачинката от странджанското с. Ново Паничарево се изправя пред
Коментари Харесай

Циганинът Митко палачинката, нападнал полицай в Ново Паничарево, го загази

Митко Палачинката от странджанското с. Ново Паничарево се изправя пред Районния съд по обвиняване за причиняване на лека телесна щета на служител на реда.

120-килограмовият мъж от ромски генезис стана печално прочут в медийното пространство през август м.г., когато след сигнал за всеобщо сборичкване в селото патрул от РУ-Приморско идва на място и бива атакуван от възпълничкия ром, оповестява "Флагман ".

Преди време осведомени източници описаха Царя на палачинките като „ необут на ромската махала в с. Ново Паничарево “. 35-годишният мъж държи и няколко павилиона за бързо хранене в Приморско, които са и причина за прякора му.

Във въпросния ден на офанзивата – 11 август 2019 година, Митко бил паркирал автомобила си наоколо до заведението в центъра на селото, където съгласно подадения в полицията сигнал се случило сбиването. Леката кола препречвала пътя на униформените, като те поискали от притежателя, да я реалокира.

В този миг обаче 120-килограмовият ром, който бил изпил солидно количество алкохол преди този момент, се разярил, отказал изрично да се подчини на полицейската молба и почнал да се държи извънредно нападателно към униформените.

Словесният скандал прераснал бързо във физически, когато Митко станал от масата и се насочил към полицейската кола, от която в същия миг почнал да излиза единият от униформените. Вместо обаче да го остави да излезе, помислилият се за мафиот ром блъснал вратата, удряйки с нея служителя на реда.

Бургаският областен съд е насрочил съвещанието си за 24 януари. Престъплението е квалифицирано по член 131, ал.2 от Наказателен кодекс и се санкционира с до 3 години отнемане от независимост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР