Мит ли е твърдението, че ,,Любовта трае три години‘‘? Според

...
Мит ли е твърдението, че ,,Любовта трае три години‘‘? Според
Коментари Харесай

4 метода да поддържате искрата на ПРИВЛИЧАНЕТО жива за по-дълго време

Мит ли е изказванието, че,,Любовта трае три години‘‘? Според специалистите, любовта в действителност може да продължи единствено толкоз, само че в случай че се базира единствено на повърхностни усеща и страсти. Знаем, че стадиите в една връзка са няколко, и откакто първичното привличане и пристрастеност са минали, то идва ред на по-спокойните и хармонични връзки. Но това постоянно може да бъде знак за досада и еднообразие, в случай че двойката не се старае да поддържа пламъчето на любовта. Ако и вие усещате, че в последно време всичко в връзките ви е предвидимо, то може би е време да се запознаете с няколко техники по какъв начин да поддържате искрата на привличането жива за по-дълго време.

Ето няколко елементарно изпълними препоръки и хрумвания:

Не подценявайте външния си тип
5 аргументи, заради които не би трябвало да избързвате с обяснението в обич
Когато сме влюбени желаеме да прекарваме всяка секунда с обичания си и да изкрещим на целия свят за любовта си. Но не бързайте да декларира...
Прочети повече
Няма по какъв начин да пропуснем да отбележим, че човек обича с очите. Ако вие сте в дълготрайна връзка и дотолкоз сте привикнали с наличието на колегата си към вас, може би от време на време пренебрегвате грижата за външния си тип. Няма нищо изненадващо в това, защото на психично равнище човек мисли, че откакто към този момент е спечелил колегата си няма за какво да се старае толкоз. Е, това е неточност. Поддържаният външен тип е сигурен белег за буйни партньорски връзки.

Правете си изненади

Ежедневието може да бъде напряко убийствено за една връзка. Битовизмите, проблемите в работата или здравето могат дотолкоз да ви поемат във водовъртежа си, че да забравите какъв брой хубаво може да бъде без тях. Ето няколко хрумвания за изненади: СПА уикенд в изтънчен хотел, малко пътешестване за уикенда отвън страната, сантиментална вечеря на свещи, някое рисковано премеждие, като скок с парашут или разходка с яхта по залез, да вземем за пример.

Поддържайте романтиката жива
Къде отиде романтиката и по какъв начин да я върнем
Често влюбените си мислят, че щастието в една връзка не зависи от тях. Важно е да знаем, че създавайки двойка, ние като че ли се оказваме на...
Прочети повече
Вече споменахме какъв брой е значимо това за едни постоянни връзки. Ако не може да отделите време, което да прекарате единствено двамата, то значи това не е задоволителен приоритет за вас. Може да помолите родителите ви да гледат децата единствено за една вечер или пък да ги изпратите на посетители у другари, с цел да си отделите малко време за вас двамата. Не забравяйте да ходите по срещи! Нима сте толкоз заети, че да отидете на вечеря или кино единствено двамата? Направете го и с наслада ще си спомните положителните остарели времена, в които бяхте безгрижни и влюбени.

Върнете интимността в спалнята

…И изхвърлете техниката! Компютри, телефони и тв приемници нямат място в спалнята ви, повярвайте ни. Превърнете тази стая в уютно сантиментално местенце, а на в хотел, в който спят деца, домашни любимци или родственици.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР