Мистичните цветя удумбара според будистките вярвания цъфтят веднъж на 3000

...
Мистичните цветя удумбара според будистките вярвания цъфтят веднъж на 3000
Коментари Харесай

Велико знамение! Разцъфнаха мистичните цветя удумбара – настъпва времето на колосални глобални промени

Мистичните цветя удумбара съгласно будистките вярвания цъфтят един път на 3000 години, по тази причина никой не ги е срещал към този момент в течение на редица епохи. И внезапно... през последните години именитите цветя започнаха да се срещат в разнообразни елементи на нашата планета.


Цветовете са съвсем микроскопични, по тази причина те мъчно могат да бъдат видяни, само че, в случай че те цъфтят, то те издават много мощен и сладниква мирис, не инцидентно го назовават " благовонните цветя на небесата " - точно по този начин се и превежда името им от санскрит, написа Езорейтер.



Говори се, че неразцъфналите цветчета на удумбара леко могат да бъдат комплицирани с яйцата на някои инсекти. Това е фактически по този начин, само че в случай че те разцъфнат - в близост се носи приказен мирис, който е уславян даже от хората с неприятно подушване. Ето какво споделя за него художникът от Тайван Чен Годун:

Това е просто знамение. От една страна, те са толкоз дребни, че едвам могат да бъдат видяни, а от друга - миришат по този начин, че божественият им мирис с лекост изпълва цялото помещение.

Но освен Чен Годун е намерил цветята удумбар до своя дом. С тях се е сблъскал и китайският фермер Дин от североизточната провинция Ляонин, както и монахинята Мяо Вей от манастира, който се издига на планината Лушан, а в храма Чонг се в Сеул божественото цвете се оказа даже на лицето на скулптура на Буда.



Всъщност, цветята на удумбара могат да цъфтят и да разнасят божествения си мирис цяла година, по тази причина будистките трудове гласят, че това не са земни, а небесни цветя, а появяването им в нашия свят е доста значимо събитие свише. Този знак демонстрира, че настъпват колосални промени, вещае, че би трябвало да се чака новото пришествие на Буда или на различен свети Цар, който ще вкара в правия път моралните закони на битието. В писанията също се прецизира, че този Цар е доброжелателен и обективен, че за него всички хора ще са равни. На всеки ще подари избавление посредством своето състрадание.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР