Мистерията, в която изпълнителката на античния чалга хит „Бял мерцедес

...
Мистерията, в която изпълнителката на античния чалга хит „Бял мерцедес
Коментари Харесай

Синът на Нелина не е от Коко Динев! Тайната падна след 15 години мълчание

Мистерията, в която изпълнителката на античния чалга шлагер „ Бял мерцедес ме преследва в живота” обви появяването му на бял свят, единствено подклаждаше слуховете, че русенката е родила от Коко Динев. Да, само че не е той, писа „ Уикенд “.

Заради спекулациите предприемачът се снабди с прозвището осеменител на попфолка, въпреки че има 3 деца от две дами – тийнейджърката Ивон от певицата Анелия, а от колежката й Емилия – Иван и Мира. Голяма част от днешните звезди на лекия род са стартирали кариерата си във взривения преди 6 години ресторант „ Кошарите”. Според мълвата точно Динев бил индивидът, който решавал коя певица, която пее в заведението му, да направи фолк звезда. Любовта й с Коко била като сюжет за филм на Педро Алмодовар – цялостна с домашно принуждение, изневери, неистини и трагични обрати. Искрата сред Нелина и Коко пламнала до момента в който извивала глас в „ Кошарите”.

Русата изпълнителка останала под опеката на предприемача към 5 години. Окрилена от любовта си към него, певицата основала шлагера „ Бял мерцедес”. Казват, че по това време Динев имал бял „ Мерцедес” и точно неговата кола била възпята в паметния през 90-те години шлагер. Нелина сама избрала да постави завършек на кошмарната си връзка с Коко, само че той траял да тича след нея. Скоро след края на бурната им връзка, певицата родила момче, само че и до през днешния ден пази в загадка кой е бащата на 15-годишния й наследник. Фактът, че Нелина кръстила сина си с името Кристиян още повече засилил спекулациите, че детето й е от Динев, чието рожденно име е Константин.

Баща на порасналото към този момент момче обаче е различен. Това е женения предприемач от Гълъбово Даниел Димитров. Нелина не знаела, че върти обич с привързан мъж и изпаднала в потрес, когато схванала, че приятелят й има друго семейство. Фолк изпълнителката прозорливо запазила в загадка от него, че е бременна.

„ Предпочетох да съм самотна майка, вместо да пребивавам с мъж, който ме лъже. Казах му едвам при започване на деветия месец, че очаквам дете от него, защото не желаех да ме тормози с мисли за аборт. Беше покъртен. След като разбрах, че е полигамен и ме лъже, взех решение да отгледам детето си сама. Запазих го, защото ми бе време да родя, а знаех, че мъчно мога да намеря моногамен мъж. Прецених, че ще съумея сама да се оправя в живота и нямам потребност от сътрудник до себе си. Бащата на Криско обаче до ден сегашен ми оказва помощ за него и знам, че мога да му имам доверие”, признава през днешния ден певицата.

Нелина по този начин и не срещнала същинската обич, само че се гордее със своя пораснал наследник. След раждането на Кристиан връзките на Нелина и Даниел били много обтегнати, което пречело на пълноценния контакт сред татко и наследник. Нещата през днешния ден обаче са радикално изменени. Също като майка си, Кристиан бил артистичен, само че интензивно се занимавал със спорт. Доскоро младежът упражнявал източни бойни изкуства, само че предпочел да се занимава професионално с футбол. Крис е вратар в юношеския тим на „ Левски” и мечтае един ден да стане като своя идол Боби Михайлов.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР