Мистерията с ятата дронове, видени в небето над Колорадо през

...
Мистерията с ятата дронове, видени в небето над Колорадо през
Коментари Харесай

ВИДЕО: Ята от дронове пазят ядрените силози на САЩ

Мистерията с ятата дронове, видени в небето над Колорадо през последните няколко седмици, може би най-сетне ще бъде разбулена - най-вероятно зад тях стоят Военновъздушните сили на Съединени американски щати, написа в. "Дейли Стар ".

Най-малко 17 дрона бяха видени в небето над североизточната част на Колорадо, предизвиквайки суматоха измежду локалните поданици.
Кадри с дроновете се появиха даже и през вчерашния ден. Те бяха снимани над нефтена сонда в Колорадо.

Клипът, сниман през нощта, когато се появяват дроновете, демонстрира по какъв начин дребните машинки постепенно прелитат над оборудването.

Местните управляващи все още не са разпознали дроновете и даже Федералната администрация за авиацията не може да даде пояснение за тях.



Но съгласно изданието The Gazette, дроновете може да са част от загадка стратегия с дронове на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

Според материала, Командването на Военновъздушни сили за световни удари към този момент е удостоверило въпросните учения, извършени във военна база в Шайен в Уайоминг.
Също се отбелязва, че силози на по този начин наричаните ракети Minuteman (способни да носят нуклеарен военен заряд) са пръснати из всичките райони, в които също са били видяни да летят дроновете.

Лиса Месерв, която дава отговор за федералните продажби на компанията Dedrone, която работи с Военновъздушни сили, е признала, че крило на армията е заинтригувано да тества качествата за засичане на дронове въз основата в Шайен.
Други скорошни репортажи удостоверяват догатките, че зад появяването на машините стои антидрон стратегия.

Според информацията, цивилните дронове "соигуряват реалистични условия за подготовка ", което навежда на мисълта, че Военновъздушни сили на САщ употребява сходни дронове, с цел да тества своите качества.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР