Мистерията по случая с изчезналата Ивана се заплита, тъй като

...
Мистерията по случая с изчезналата Ивана се заплита, тъй като
Коментари Харесай

Ивана разпитвала как се замразяват яйцеклетки преди изчезването си

Мистерията по случая с изчезналата Ивана се заплита, защото преди дни следствието откри, че телефонът ѝ е хакнат и това може да е човек, който съзнателно пуска подправени следи.

Всъщност Ивана страда от съществено и дълго подценявано психологично заболяване. До изгубването ѝ обаче не е диагностицирана, макар че няколко пъти е водена от майка си на психолог и на психиатър.

В момента полицията работи по версията похищение за трафик на дами или за донорство. Причината е, че от 17-годишното момиче няма и диря, а още по-странното е, че когато е намерено якето ѝ на пътя в Дупница, следовото куче го е подушило, само че не е тръгнало в никаква посока, твърди " 24 часа ". Затова проверяващите позволяват, че там може да е качена в кола, или пък връхната ѝ дреха е изхвърлена преднамерено на това място, с цел да насочи полицията в неверна посока.

Освен това хора, които живеят към учебното заведение, в което е учила Ивана, че през последните 20 дни преди да изчезне, тя всяка заран била пред " Бърза помощ " в 5,30 ч. сутринта. На петдесетина метра от учебното заведение си вземала кафе от автомат и разпитвала личния състав каква е процедурата за заледяване на яйцеклетки. Според медици тя даже си направила кръвни проучвания, с цел да се откри дали е клинично здрава. След това в 7,30 ч. влизала в час.

Споре следствието Ивана е давала сигнали, че нещо сходно ще се случи, защото не за първи път си зарязвала движимостите. Преди време също имало случаи да си остави телефона и да изчезне за малко, само че се прибирала. Миналата година избягала с гадже в Благоевград, само че татко ѝ я разкрил и я прибрал у дома.

Този път обаче обстановката наподобява по-различна, по тази причина всички се молят да я намерят и тя да е добре.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР