Мистерия обгръща смъртта на 37-годишен работник от български произход, който

...
Мистерия обгръща смъртта на 37-годишен работник от български произход, който
Коментари Харесай

37-годишен българин е убит в Южна Италия

Мистерия обгръща гибелта на 37-годишен служащ от български генезис, който е бил открит мъртъв в покрайнините на Санта Кроче ди Маляно. Жертвата е стояла пред портите на една от фермите в региона, до микробус с отворени порти, с доста обширна рана на слепоочието и в локва кръв, написа Rai News.

Военни от близкото отделение са намерили жертвата и незабавно се обаждат на незабавна помощ, която пристигнала с кола за спешна помощ, само че мъжът бил в мъка и умрял по време на превозването до болничното заведение в Термоли.

Хората, които са били вътре във компанията, са отведени в казармата в Ларино за показания. Подозренията са, че жертвата е била хваната да влиза с щурм във компанията за кражба и е била нападната с пръчка или дървена бухалка.

37-годишният мъж е работил понякога във плантация в Санта Кроче ди Маляно (Кампобасо). Разследването на убийството се координира от заместник-прокурора на Ларино (Кампобасо) Мариана Мео, която е разпоредила аутопсия, и е поверено на карабинерите от проверяващото звено на провинция Кампобасо, дружно с военните от поделенията в Ларино и Санта Кроче ди Маглиано, които събират показанията на познати. Към момента се изключват връзки с проведената престъпност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР