Мистериозна субстанция, наречена ангелски коси, е забелязана на няколко места

...
Мистериозна субстанция, наречена ангелски коси, е забелязана на няколко места
Коментари Харесай

Извънземните ангелски коси обвиват полята и у нас!

Мистериозна субстанция, наречена благ коси, е видяна на няколко места у нас. Необикновените влакна приковават вниманието на доста откриватели, а уфолози позволяват, че те са дело на извънземни цивилизации, написа България през днешния ден.

Така наречените благ коси са обект на проучване и от известния у нас уфолог Ценко Симеонов. Самият той е забелязвал тези формирания на нашата територия няколко пъти.

За пръв той се сблъсква с ангелските коси недалече от храма Св. Димитър, намиращ се на четиристотин метра от Асеновград. Това се случило преди към 10 години. Тогава уфологът ги забелязал върху скали, замязяли му на паяжина.

Първоначално не знаех защо става въпрос. Докоснах ги и те се стопиха. Щом се прибрах, започнах да чета и да диря на какво съм попаднал, и тогава разбрах, споделя за невероятната си преживелица Симеонов.

Само три години по-късно на него ориста отново го изненадва с сходна среща. Този път уфологът попада на благ коси в Родопите. Случило се по време на нормална разходка на нашенеца в местността Кръстова гора.

 Извънземни

Симеонов се отправил към село Манастир и тогава пред очите му се разкрила чудна гледка-с приказните паяжини като че ли някой бил посипал част от огромната поляна над селцето.

Има разнообразни теории за това какво в действителност съставляват тези благ коси, само че Ценко ги свързва с извънземните цивилизации. Според него тези формирания изпадат от моторите на разнообразни летящи кораби при някаква нередовност. Симеонов счита още, че това събитие се следи единствено при по-старите модели летателни машини.

За момента част от състава на тези небесни влакна остава мистерия за учените. Знае се обаче, че съдържат силиций, магнезий, бор и калций. Според Ценко някои от съставените елементи на ангелските коси имат нараснала радиоактивност, само че не са рискови.

При допир с тях се усеща лека унесеност, само че до такава степен, успокоява уфологът.

Симеонов разказва и по какъв начин наподобяват прословутите благ коси. В множеството случаи те са оцветени в бяло, само че по-рядко има и синеещи. Специалистът по извънземните въпроси изяснява още, че с времето тези мистериозни влакна ще се срещат все по-рядко. Причината е, че летателните машини на инопланетяните се модернизират. Старите биват сменени от нови, при които такива субстанции не се отделят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР