Мистериозна смърт на възрастна жена разбуни Оряхово, научи ексклузивно агенция

...
Мистериозна смърт на възрастна жена разбуни Оряхово, научи ексклузивно агенция
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Мистериозна смърт на жена разбуни Оряхово, задържаха Цуката

Мистериозна гибел на стара жена разбуни Оряхово, научи извънредно организация BulNews.
В сряда служители на реда намерили в дома й бездиханна стара жена. Тя била гола и лежала на пода в локва кръв. Преди това съседи на баба Стоянка забелязали, че енергичната им комшийка не е излиза на двора. През миналите дни питали нейния наследник Стоян къде е майка му и той им отговарял, че е отпътувала за Варна. Това усъмнило хората и те подали сигнал на тел. 112.
След като разкрили натрупа, ченгетата неотложно задържали нейния наследник Стоян, прочут измежду съгражданите си като Цуката. 42-годишният мъж постоянно влиза на лекуване в психиатричната болница в Карлуково. Преди няколко седмици се върнал в Оряхово и евентуално не е пиел постоянно хапчетата си, поради което ставал доста нападателен. По неофициална информация Стоян е бил осиновен. Баща му пък е умрял преди доста години.
В петък майка му била заровена. На ритуала е участвал и синът й, придружаван от двама служители на реда.
Странното е, че формалната причина за гибелта на баба Стоянка е инсулт, което не се връзва със положението, в което е открита. Категорично е било открито, че тя е умряла няколко дни преди да я открият, само че все пак синът й не е съобщил за гибелта й.
Очевидно случилото се не е квалифицирано като престъпен случай и по тази причина за него не бе обявено в полицейския бюлетин на полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР