Мистър България 2005 Румен Георгиев заби една от златните ни

...
Мистър България 2005 Румен Георгиев заби една от златните ни
Коментари Харесай

Мистър България във връзка със златно момиче на 50 г., с 3 деца и внуче

Мистър България 2005 Румен Георгиев заби една от златните ни гимнастички - Кристина Шикерова. Тя е многократна републиканска и балканска шампионка, сполучлива треньорка, създател на клуб по художествена гимнастика. Една от последните гимнастички на Нешка Робева, писа  " Телеграф ".

Тази връзка в зрелост не би изненадала никого, в случай че не съществуваха няколко дребни детайлности. Кристина Шикерова е на близо 50 години, майка е на три деца и има едно внуче. Преди малко повече от година най-големият й наследник я прави баба, тогава тя е единствено на 48 години.

Малко след това Кристина взима решение да приключи фамилния си живот и се разделя с половинката си. Повече от 20 години тя е омъжена за прочут предприемач. От своя страна по-младият от нея Румен Георгиев е татко на един наследник.

Двамата влюбени явно не парадират с връзката си и тя най-вероятно щеше да остане в загадка още дълго, в случай че не беше фотография, която персонално Шикерова показа в обществените мрежи. Там златното момиче и новата й половинка са поканени на женитба като двойка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР