Мисля, че в този конкретен случай те (румънските власти. -

...
Мисля, че в този конкретен случай те (румънските власти. -
Коментари Харесай

Кулеба към Румъния: Не отричайте - дронове ”Шахед” на Русия паднаха на ваша територия

„ Мисля, че в този съответен случай те (румънските управляващи. - Ред.) в този момент учат всички аспекти на случилото се. Безсмислено е да отхвърляме, че нещо е паднало там. И ние авторитетно твърдим, с доказателства, че иранските дронове са паднали там. Имаме снимкови доказателства, че нещо е паднало там ", сподели Кулеба.

 

Той счита, че румънските управляващи са решили да си дадат време, с цел да проучат изцяло обстановката и да създадат заключения.

 

Кулеба акцентира, че за Украйна е безусловно явно какво се е случило в Румъния.

" Имаме фотографски доказателства. Готови сме да ги споделим, само че окончателните изводи ще бъдат направени от румънските управляващи, които по-късно би трябвало освен да създадат изводи, само че и да кажат какво ще вършат. ", заключи Кулеба.

По-рано беше обявено, че по време на масираната съветска офанзива в региона на пристанището Измаил на 4 септември съветски " шахиди " паднаха и се взривиха на територията на Румъния.

 

Министерството на защитата на Румъния съобщи, че не е имало опасност за страната им по време на нападението и отхвърли рухване на съветски дронове на нейна територия.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР