Мисля, че това дело, което ни заведе Калин Стоянов (б.

...
Мисля, че това дело, което ни заведе Калин Стоянов (б.
Коментари Харесай

Атанас Чобанов, bird.bg: Вътрешният министър ни заведе дело „шамар“

„ Мисля, че това дело, което ни заведе Калин Стоянов (б. р. – вътрешният министър)е дело „ пестник “, то не се води против издадателя, а против публицисти – мен и Димитър Стоянов. Имаме всички белези на тормоз и да не забравяме, че става дума за настоящ силов министър, който може да повлияе върху събирането на доказателства. “ Това разгласи в предаването „ Кой приказва “ на Дарик проверяващият публицист отbird.bgАтанас Чобенов.

Вътрешният министър Калин Стоянов е изискал обезщетение от 65000 лева поради неимуществените вреди, които изявленията в уеб страницата са му нанесли. Става дума за няколко текста, в които се твърди, че той е купил парцел от съучастник на убития и апетитен за дилър на влияниеМартин Божанов-Нотариуса, че служители на реда от спецсилите са пазили клуба за въздействие на НотариусаSSклуба и други

Чобанов изясни, че съгласно исковата молба в резултат на прочетеното вbird.bgвътрешният министър се е почувствалтревожно.

„ Раздразнителен е станал, чувствасе компрометиран, чувствасе извънредно, не можеда спи, споделял по какъв начин тези изявления са унищожили живота му… Съмнявам се, че това емоциално положение и нервност са подобаващи за настоящ вътрешен министър - той носи оръжие. Призоваваме го да си подаде оставката и да се лекува “, сподели Чобанов.

Журналистът изясни и, че делата от този костват освен пари на проверяващите публицисти.

„ Губене на време -вместо да се занимаваме с следствия, ние събираме доказателства, защото ние би трябвало да потвърдим, че не сме целили да увредим въпросното лице, а да осведомяваме обществото и, че обявата е в публичен интерес и не цели увреждане “, съобщи журналистът.

Целия диалог чуйте в прикачения звуков файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР