Мисля, че тази чаша е наполовина пълна - по този

...
Мисля, че тази чаша е наполовина пълна - по този
Коментари Харесай

Ген. Бридлав: Опасността от руски ядрен удар нараства

" Мисля, че тази чаша е на половина цялостна " - по този метод формулира степента на възможност Кремъл да употребява нуклеарно оръжие военачалник Филип Бридлав, някогашен висш главнокомандващ съюзните сили на Съединени американски щати и НАТО в Европа, представен от The Voice of America.

Той счита, че заплахата от съветски нуклеарен удар нараства.

" Путин самичък ще се вкара в задънена улица. Моето мнение се трансформира според от това, че обстановката от ден на ден се приближава до неизбежна стратегическа загуба на руснаците. Свидетели сме на оперативни и тактически загуби на руснаците, които може да се трансфорат за тях в нещо по-голямо ", разяснява военачалник Бридлав.

Според него, потреблението на нуклеарен боеприпас ще значи жест на обезсърчение от страна на Путин на фона на неизбежното военно проваляне.

" Но аз към момента имам вяра, че Путин схваща какво въздействие ще има потреблението на нуклеарно оръжие за самия него и за Русия. Цената ще бъде необикновено висока и по тази причина той, може би, ще вземе по-благоразумно решение ", счита военачалник Бридлав.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР