Мисля, че първото полувреме беше един мастърклас от наша страна.

...
Мисля, че първото полувреме беше един мастърклас от наша страна.
Коментари Харесай

Ел Маестро: Първото полувреме беше един мастърклас от наша страна

Мисля, че първото полувреме беше един мастърклас от наша страна. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след успеха на „ армейците “ над Локомотив Пд с 2:0 като посетител в финален мач от 12-ия кръг на Първа лига. „ Червените “ изрично надиграха лидера в класирането, нанасяйки му първо проваляне.


„ Мисля, че първото полувреме беше един мастърклас от наша страна. Не желая да споделям какъв трябваше да е резултатът, тъй като имам доста почитание към Локомотив Пловдив, тъй като играе страховит футбол този сезон, само че 2:0 е малко. През второто полувреме още веднъж бяхме по-добри, само че значимото е, че контролирахме мача и се прибираме в София с трите точки “, стартира той.

„ Не мога да управлявам метода на игра на другия тим, само че ние проучваме и намираме решенията. Аз съм благополучен от експанзията и интензитета в играта ни, само че с цел да се представяме по този метод би трябвало да демонстрираме кураж. Футболистите би трябвало да имат вяра на треньора, както и той на своите играчи “, сподели още наставникът на ЦСКА.

„ Ние просто имаме положителни футболисти в защита. За мен е добре да имам подобен вид проблем. Емануел Шакич е поливалентен състезател, който може да играе на доста позиции. Много е хубаво за един треньор да има подобен състезател “.

„ Успяхме да победим най-хубавия тим до този миг. Този мач няма нищо общо с мача ни с Левски. Доволен съм от това, което показахме през днешния ден, както и в предходните ни дуели “, приключи Ел Маестро. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР