Мисля, че от доста малко стана нещо огромно. Но най-накрая

...
Мисля, че от доста малко стана нещо огромно. Но най-накрая
Коментари Харесай

Сакскобургготски: Най-накрая живеем в една правова държава и всеки пред закона е еднакъв

Мисля, че от много малко стана нещо голямо. Но най-сетне живеем в една правова страна и всеки пред закона е идентичен. Това е доста значимо.


Това съобщи Симеон Сакскобургготски във връзка случая с княгиня Калина, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В първия си коментар за случилото се с щерка му, Сакскобургготски изясни, че никой не трябва да не помни, че пред закона всички сме равни, и изключително тези хора, които сочат с пръст, които упрекват, които злорадстват. „ А пък като родител постоянно боли “, сподели той.

По мотив връщането на работа на депутатите от 49-ото Народно събрания, Сакскобургготски означи, че те на първо място би трябвало да имат общо предпочитание, с цел да има България крепко ръководство, а по-късно и ясни цели. „ В последна сметка те са определени да добруват народа, тъй че аз мисля че това е тяхна отговорност – да намерят метода. И аз съм уверен, че това ще стане “, акцентира той.

Сакскобургготски добави, че не обича да обобщава, само че от време на време в действителност си губим времето със напълно безинтересни неща, а пък бихме могли да съсредоточим силата си в по-конкретни цели, които да се отразят и на хората. Той отхвърли да даде оценки на ръководещите и им пожела триумф в работата, която да способства за това да има успокоение.

„ Мисля, че има огромна доза експанзия, което е напълно излишно. Хабим доста сила. Мисля, че с разговор, с положителни планове и предпочитание може да се реализира надалеч повече. Това най-малко е моята рецепта “, разяснява още Сакскобургготски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР