Мисля, че нещата още не са твърдо и категорично решени.

...
Мисля, че нещата още не са твърдо и категорично решени.
Коментари Харесай

Проф. Христова погреба ПП-ДБ публично: Тия са занулени откъм подкрепа! Опасни са за България

Мисля, че нещата още не са твърдо и изрично решени. От позиция на политика, на политически процеси, ГЕРБ няма интерес да е в този формат. Това счита политическият психолог Антоанета Христова.
Според нея ГЕРБ сега са по-голямата спрямо другата съставна част ПП-ДБ. Те са структурирани от дълго време, имат твърда изборна група, която към този момент е завършена, имат структури по страната. И тези структури си работят, неефективни, само че работят. Докато другите нямат и структури. На фона на тази липса на мрежа в страната, те разчитат на избрана група мислещи като тях хора, които стават всеки ден все по-малко и по-малко, уточни тя пред „ Фокус “.
„ Тоест, сравнението сред първата и втората група е в интерес на ГЕРБ. Но не е в интерес на огромното болшинство, което е доста повече от 50%, които не харесват никой, това не е в изгода. Започвам с ГЕРБ, тъй като ГЕРБ сега усилва дистанцията до втория. Ние знаем, че втория има подозрение изобщо по какъв начин е станал втори при последните избори, приказвам за ПП-ДБ. И в последна сметка, все по-осезаемо структурите на ГЕРБ, които са формирани от хора, които мислеха, че са попаднали във към този момент разрастваща се консервативна дясна групировка, център-дясно, нали национална партия, някогашни седесари от по-възрастните хора, дори има от тези, които са дали своят вот за ГЕРБ. Мислейки, че попадат в една типичен разрастваща се в център-дясно политическа партия, схванаха, че в последния интервал са попаднали в една демократична левичарска партия, която върви по гайдата на едни момченца, които подлага на критика, прави всичко което те желаят “, разяснява Христова.
По думите й тази картина се обясняваше пред гласоподавателите на ГЕРБ с това, че Бойко Борисов е огромен шмекер, огромен занаятчия на политическите хватки и по този метод той ги занулява. И ние не разбираме от политика, а той схваща от доста хитрия метод, умният метод на нулиране на колегата.
„ Сега, колкото повече време минава, виждаме, че не просто сътрудникът не е занулен. Той е занулен откъм поддръжка. Но от към въздействие, от към отрицателен резултат върху това, което се случва в България, от към политики, които самите гербаджии не одобряват – както управлението, по този начин и политиците в ГЕРБ не ги одобряват. Даже през днешния ден още веднъж имаме мощна рецензия против метода, по който се разходват парите от ПП-ДБ. Силна рецензия, т.е., предизвестие за срив, предизвестие за заплаха за България. И ти продължаваш да си там, и ти продължаваш да казваш “Мария Габриел, в случай че направи държавно управление добре. Ако не направи, в понеделник няма да връчи мандат “. Е, не става по този начин. Усещането към този момент е за прекомерно преиграна, доста грозна, доста неморална, доста подвластна, доста недостойна политика. В която гласоподавателя няма никакво значение, а още по-унизително е за членовете на ГЕРБ, които не утвърждават обстановката “, добави Антоанета Христова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР