Мисля, че една част от обществеността, тези които искат България

...
Мисля, че една част от обществеността, тези които искат България
Коментари Харесай

Юрист към политоложка с прогноза: Който направи правителство ще спечели местния вот

" Мисля, че една част от обществеността, тези които желаят България да има постоянно държавно управление и реализация на политическия развой, може би са почувствали известно облекчение от тази вест с отхвърли на Политическа партия и Демократична България, тъй като тази коалиция сякаш има някаква форма на политически аутизъм, некадърност за водене на разговор, на ясно опълчване в позициите.

Това го видяхме в предния опит да блокират Народното събрание поради ръководителя. Беше изцяло допустимо тези договаряния да се трансфорат в протяжни искания, тъй като тази формация споделяше, че е подготвена да бъде с ГЕРБ, а в този момент споделя, че не е. България е част от интернационална общественост, сложена на тестване. Който направи държавно управление ще завоюва локалния избор. "

" Политическа партия нямат построена политическа общественост зад тила си, до момента в който Демократична България имат такава. За това Политическа партия са малко склонни на опасности ", счита политоложката Теодора Йовчева в допълнение изявлението на юриста.   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР