Мисля, че докато беше на сцената“ остана верен на медицинския

...
Мисля, че докато беше на сцената“ остана верен на медицинския
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски е крайно необходим, държавата пламти от К-19 от главата!

„ Мисля, че до момента в който беше на „ сцената “ остана правилен на медицинския принцип „ Primum non nocere “ – не знам да е навредил на някого, сигурно, това е мое разбиране, беше потребен да минем по-безопасно през първата и непозната вълна на ковид.

Сега, когато страната се заразява от главата, а неналичието на лидери-говорители и лидери-деятели се усеща все по-остро, генералът липсва. Това, което пиша, не е неприсъствен отговор на един въпрос, заложен през мрежата тия дни, а констатация от протичащото се през последните дни и седмици “.

Журналистът Цвета Кирилова, Facebook:

„ Подигравахте се на ген. Мутафчийски, а?

Не зная дали някой още продължава да се смее, само че несъмнено не върви към по-весело! “.

Журналистът Цветан Фиков, Facebook:

„ Предлагам, да се отхвърля лекуване на хора отказвали да носят маска!

Преди да те одобряват за лекуване, да ти вършат бърз обзор на профила в обществените мрежи. Ако си се изказвал срещу носенето на маски, в случай че за теб вирусът е измислена интрига, да те оставят да се лекуваш с фейсбук и Google тук е цялостно с “лекари всезнайковци ”, дано те да ти берат грижата с аспирин и чай по пижама!

Защо лекари да гинат поради магарета, за какво да няма места в болничното заведение за съзнателните членове на обществото ни? “.

Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР