Мислите да се срещнете с Близнаци? Това може да е

...
Мислите да се срещнете с Близнаци? Това може да е
Коментари Харесай

Пет причини да излизате с Близнаци и три да не го правите

Мислите да се срещнете с Близнаци? Това може да е най-хубавото решение в живота ви, само че може да е и най-лошата ви неточност. Преди да си уговорите среща с някого от тази зодия, проверете какво можете да очаквате от тази среща. Не може да се отхвърли, че Близнаците са доста привлекателни и сполучливи, само че могат да бъдат и извънредно сложни и изморителни.

Няма да ви е скучно

Близнаците са цялостни с сила, любопитни са към света, постоянно имат какво да кажат и обичат да задават въпроси. Със сигурност няма да ви е скучно или да има това неудобно безмълвие с тях.

Освен това те обичат приключенията и провокациите. Те също по този начин постоянно трансформират проектите си в последния миг. Срещата с тях ще бъде незабравимо прекарване. Просто е по-добре да не се фокусирате върху нищо, тъй като по този начин или другояче ще се изненадате. Близнаците не могат да бъдат планувани или разбрани. Освен това е мъчно да се оправиш с тях. Ако харесвате тази връзка, няма да съжалявате, че сте се срещали с тях.

Ще научите нещо ново

Хората от тази зодия са доста любопитни, обичат да учат и са очаровани от всичко ново и неразучено. Освен това те имат необикновено възприятие за наблюдаване, страхотна вътрешен глас и са ужасни клюкари. Със сигурност ще научите доста нови неща за света или за някои настоящи събития.

Близнаците са изпълнени със пристрастеност и позитивна сила

Те са родени оптимисти, които заразяват с позитивна сила. Те могат да видят положителни страни и забавни благоприятни условия на всички места. Вече няколко минути, прекарани в тяхната компания, са мотивиращи и вдъхновяващи. Близнаци като никой не могат да ви насърчат да сбъднете фантазиите си. Те са хора, които в действителност имат вяра, че нищо не е невероятно и е задоволително да желаят и да се стараят доста. Освен това те са живо доказателство, че това е истина.

Няма да те съдят

Близнаците са непредубедени, любопитни и доста толерантни. Със сигурност не би трябвало да се страхувате от техните оценки. Те не се интересуват от вашия външен тип или обществено състояние. От друга страна, те сигурно ще желаят да знаят вашите възгледи. Ако се различавате по този въпрос, те ще влязат в дълга полемика с вас. Хората от тази зодия обичат да разискват и да обменят отзиви. Те обаче несъмнено няма да се опитат да трансформират мнението ви, а единствено ще се опитат да го схванат. Те са доста скъпи събеседници и дебатите с тях могат да бъдат доста разрастващи се.

Ще закъснеят

Точността не е най-силната страна на хората Близнаци. Много е допустимо да закъснеят за среща и то не с 15 минути. Може да е даже до два часа.

Няма да знаеш какво се случва

Хаотичните и разменящи се Близнаци постоянно изпращат спорни сигнали. Не очаквайте от тях ясна информация за естеството на връзката ви. Когато се опитате да ги натиснете надолу, евентуално ще чуете някакъв колеблив отговор, който няма да обясни нищо за вас. Може също по този начин да се случи всичко ненадейно да се промени за тях. С тях в никакъв случай не знаеш къде се намираш.

Близнаците са извънредно привлекателни хора

И дамите, и мъжете, родени под тази зодия, имат прочут магнетизъм и провокират интерес. Не става въпрос единствено за външен тип. Става дума повече за лъчение и метода на битие. Близнаците са доста привлекателни и няма потребност да компенсират това с облекла или грим. Те постоянно наподобяват ужасно, тъй като се усещат ужасно. Те са непознати на комплексите. Отиването на среща с тях ще ви накара да се почувствате като че ли сте спечелили лотариен билет.

Те са фокусирани върху себе си

Един от главните дефекти на хората от тази зодия е егоизмът и неналичието на емпатия. Всичко, което вършат, вършат за себе си и за себе си. В даден миг може да се почувствате изоставени или пренебрегнати. Или имайте възприятието, че сте тук единствено с цел да ги забавлявате, да ги слушате и да отговаряте на упованията им. По-скоро не разчитайте, че те ще изискат вашето мнение по какъвто и да е въпрос. Те ще решат сами и даже няма да си помислят, че може да имате нещо срещу.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР