Mисли ли сте какво е да сте на 40, при

...
Mисли ли сте какво е да сте на 40, при
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Бритни Спиърс – тя не е родена, за да бъде нечия робиня, а да прави мъжа до себе си щастлив. И го доказа пред света…и татко.

Mисли ли сте какво е да сте на 40, освен това милионер, и все пак вашите да управляват безусловно всеки момент от живота ти и всяко твое решение – от избора ти на съкровен сътрудник и цвят на стените в спалнята до това с какъв брой левчета да разполагаш седмично за закуски, мол и безалкохолни? Е, на една от най-известните дами в света не й се е налагало да мисли. Понеже това й се случваше напълно до неотдавна.

Когато Бритни Спиърс най-сетне съумя да извоюва персоналната си независимост, откопчвайки се от хубавичко хватка на баща Джейми след доста страдания и дълги правосъдни разногласия и се омъжи за приятеля си, всички си отдъхнахме и прибрахме в килера плакатите с апели “Free Britney ” и “Justice for Britney ”.

Днес обичаната нацяло едно потомство през 90-те поп-принцеса наподобява е извървяла до края каменистата Голгота, водеща, в нейния случай, не до мъченическия кръст, а до върха на любовното благополучие. Защото, в случай че съдим по фриволните й постове в обществените медии, тя към този момент не е плебей на алчния си родител, а само и единствено на новия си, млад и хубав брачен партньор. При това в преносен смисъл. Но преди да се стигне до щастливата развръзка, през годините Бритни трябваше да целуне доста жаби (включително и Мадона!) и да изплаче реки от сълзи, с цел да се озове напълно законно в прегръдките на брачен партньор номер три.

Между 1999 и 2002-а Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк бяха считани за най-симпатичната двойка в музикалния свят. Топът на попа! Двамата се срещат още като деца около присъединяване си в общ план, “The Mickey Mouse Club. ” В изявление през GQ oт 2006 година някогашният член на обичаната на доста девици момчешка група NSYNC признава, че се е заплеснал по Бритни сега, в който я е зърнал. А непосредствен до певицата източник твърди, че без значение от всички някогашни, сегашни и бъдещи мъже, в които е била влюбена или за които ще се омъжи, Джъстин е и ще си остане любовта на живота й.

 030904-N-9593R-0 Washington, D.C., (Sept. 04)- Recording artist Britney Spears performs at the NFL Kickoff tribute to the military on the National Mall in Washington, D.C. on Thursday, Sept. 04, 2003. U.S. Navy photo by Chief Warrant Officer 4 Seth Rossman. (RELEASED)

Не повече и година откакто заживяват дружно в къщата й в Ел Ей обаче, новината за раздялата им пада като бомба, разбивайки освен върховете в продажбите на таблоидите, само че и сърцата на милионите им почитатели. Според някои клюки Джъстин скъсал с Бритни, тъй като схванал, че му изневерява с хореографа си. Аз обаче все си мисля, че повода е стилната злополука, която двамата сътвориха, появявайки се със сходни, безпределно кичозни тоалети от деним на светско събитие през 2001-а. Просто не е допустимо да споделиш остатъка от живота си с някого, с  който целият свят те е видял облечен по сходен безразсъден метод!

През 2002 година Джъстин пуска сърцеразбиваческото парче “Cry Me a River ”, за което признава, че е въодушевено от разлъка с Бритни. За още по-голяма меродавност артистът даже наема двойничка на бившето си гадже, която да го играе в клипа към песента.

Въпреки горчивината около скъсването двамата остават положителни другари и когато предходната година избухна абсурда около насилственото държане на Бритни под попечителството на татко й, Тимбърлейк прикани от обществените медии хората да се разгласят в нейна поддръжка. Бритни обаче не отвърна на жеста с признателност, а в противен случай – взе, че го упрекна, че безскрупулно я е употребявал, с цел да кешира рекордни облаги от продажбите на дебютния си албум “Justified ”. В пост в Инстаграм (който в следствие беше изтрит) тя твърди, че Господ й е проговорил, разкривайки й имената на всички, които са я предали, измежду които било и това на някогашния й обичан.

Тимбърлейк се извини на Спиърс, само че тя не одобри извинението му. Поне не обществено.

Става въпрос за допреният в дословен смисъл и то по гениталиите Уейд Джонсън, който твърди, че като дете е бил жертва на педофилските мераци на Майкъл Джексън. Джонсън е също и хореографът, с който злите езици настояват, че Бритни е изневерила по време на връзката си с Тимбърлейк.

 Michael Jackson signing posters at the ‘We Are The World recording

Вероятността обаче тези езици да са лъжливи е дребна, тъй като е реалност, че в деня, когато звездната двойка е трябвало да се появи в шоуто “Saturday Night Live ”, Джъстин разкрил записка с съмнително интимно наличие в съблекалнята на гаджето си.  Каквото и да е имало (или нямало) сред поп звездата и хореографа, то е траяло не по-дълго от общоприет оргазъм. Макар че, както тя неведнъж се е клела, по време на връзката си с Тимбърлейк, е правила секс само и единствено с него.

Наричам идващите две гаджета на Бритни по този начин, тъй като имената им стартират с тази писмен знак – Колин и Калъмбъс. Първият го познаваме всички, а някои от нас дори са имали еротични сънища с негово присъединяване, тъй като става въпрос не за някой инцидентен Колин, а за Колин Фарел! Въпреки изказванията на артиста, че двамата с Бритни са единствено приятелчета, кореспондент на People беше съумял да ги щракне по какъв начин се целуват на балкона на холивудския хотел “Шато Мармон ” след премиерата на кино лентата с негово присъединяване “Фермата ” (2003).

Може да се каже, че бекъп танцьорите са един от най-високорисковите фактори  в живота и кариерата на всяка поп певица. Калъмбъс Шорт е тъкмо подобен фактор. Той съумява да замае главата на Бритни къде с танцьорски, къде с други умения и двамата неразумно се отдават на любовни пристрастености. Въпреки че по това време той е фамилен, а жена му е бременна с първото им дете! Скоро откакто аферата им излиза на бял свят, договорът на Шорт е преустановен.

През 2004 година Бритни шокира света, когато се схваща, че се е омъжила за приятеля си от детинство, Джейсън Александър, на небрежно скалъпена гала в Лас Вегас. После обаче го шокира още повече, когато анулира брака им единствено 55 часа след сключването му. В подадената молба до съда се споделя, че Спиърс желае бракът да бъде разтрогнат, тъй като по време на бракосъчетанието не е осъзнавала дейностите си. Така завършва един от най-кратковременните бракове в историята на Холивуд и през днешния ден никой към този момент нямаше и да помни кой е бил Джейсън Александър, в случай че единствено преди месец той не беше привлякъл още веднъж вниманието на международните медии върху себе си с арогантната си постъпка.

На 27 юни той се появи натрапен на свaтбата на някогашната си със Сам Асгари, с което провокира гнева й и я накара повдигне обвинявания против него за гонене и тормоз. В свое опрощение Александър сподели: ”Бритни Спиърс ме предложения. Тя е първата ми брачна половинка. Единствената ми брачна половинка. Дойдох на сватбата й, тъй като на нея не присъстваше никой различен от фамилията й. Къде, мамка му, бяха тия хора? ” Ако Александър получи ефикасна присъда поради случката, ще има време да разсъждава върху този въпрос в килията си.

Житейската процедура е посочила, че Бритни и добре да живее, рано или късно попада на следващия танцьор, който да я накара да се умопомрачи. Два месеца откакто певицата анулира първия си брак, тя го прави още веднъж – разменя брачни обети с бекъп танцьора Кевин Федерлайн на свръхтайна гала, за която не знаят даже най-близките им.

През трите години на брака им двойката е непрекъснат обект на насмешки от страна на таблоидите – и освен поради идентичните татуировки със зарчета, която имат на китките си! Абсурдният жанр на обличане на Федерлайн се трансформира в негова запазена марка и източник за ентусиазъм на костюми за Хелоуин.

Бритни и Кевин имат двама сина – Шон Престън и Джейдън Джеймс. Раздялата им през ноември 2006-а е събитие, което значително отключва серия от злополучни събития в живота на Спиърс. Неин непосредствен другар се пробва да изясни повода, довела до психологическия й срив, пред The Post: “Бритни в действителност обичаше Кевин. По някакъв чудноват метод той внасяше непоклатимост в живота й, а тъкмо тогава тя имаше потребност да се хване за нещо, за някого, с цел да не загуби баланс. ” И когато любовта си отива, с нея си отпътува и опората.

Колко известни персони могат да кажат, че са спали с врага в лицето на недолюбваните от всички, досадни папараци? Ами Биртни може.

Преди да й стане гадже, Аднан Галиб е сянката, който неразделно я следи на всички места с фотоапарат в ръка. Връзката им стартира през декември 2007-а, малко след развода с Федерлайн. Роднините на Спиърс са в шок от избора й на сътрудник – те въобще не утвърждават британеца от афганистански генезис и го считат за авантаджия.

 030904-N-9593R-0 Washington, D.C., (Sept. 04)- Recording artist Britney Spears performs at the NFL Kickoff tribute to the military on the National Mall in Washington, D.C. on Thursday, Sept. 04, 2003. U.S. Navy photo by Chief Warrant Officer 4 Seth Rossman. (RELEASED)

Братовчедката на Спиърс и някогашна нейна асистентка Али Симс споделя: “Не знам къде й е акълът на Бритни да излиза с мъжа, който непрекъснато ни следеше през миналите осем месеца! Аднан не е почтен човек и съм сигурна, че желанията му са надалеч от честни. Винаги, когато съм около него, ме побиват тръпки. Иска ми да се махне от живота ни. ”

През януари 2009, бащата на Спиърс, Джейми, издейства ограничаваща заповед за Галиб, която не му разрешава да припарва до щерка му и фамилията през идващите три години.

След края на връзката с папарака Галиб Джейми Спиърс се погрижва щерка му повече да не прави сходни “грешки ” и, уповавайки се на нестабилното й психическо положение, поради което не може да взима съответни решения за персоналния си живот и кариерата си, става неин легален аставник. Като неин опекун Джейми ръководи освен всичките й финанси и работни задължения, само че и самата Бритни. При това по най-безкомпромисен и деспотичен метод.

Единственият човек, с който Джейми е податлив да показа настойничеството, е Джейсън Троуик – холивудски сътрудник, а също и избраник на Бритни в интервала сред 2009-а и 2013-а.

В един миг обаче Бритни надушва накъде вървят работите и внезапно сменя организацията и мъжа. Годежът публично е разрушен, а хватката, с която бащата държи Бритни, става още по-желязна.

През идващите две години певицата излиза с двама мъже. С юриста Дейвид Лукадо, който пресата дефинира като “нормален пич от Юга ”, връзката й трае от ден до пладне. Това “нормално ” момче се оказва и огромна коцкар, а Бритни не обича да й изневеряват. Виж, с Чарли Еберсол, наследник на някогашния президент на NBC Sports, несъмнено й харесва да играят на съпрузи.

Те обичат да прекарват време вкъщи и да се гушкат. За рождения й ден Чарли впечатлява звездната си другарка като импровизира пикник в хола, с гофрети, свещи и Аланис Морисет за музикален декор. Близки на Бритни настояват, че от всичките й досегашни гаджета Еберсол е бил най-свестният и по тази причина са приели с отчаяние новината за раздялата им.

Да, и това рядко се случва при звездите, само че Бритни нямаше да е Бритни, в случай че не огрее всички мъже, които ориста подмята по житейския й път.

Поредният и към този момент финален мъж, заставал до нея пред олтара, е 28-годишният ирано-американец Сам Асгари, който, с изключение на модел, фитнес инструктор и артист, е и неин огромен обожател “още от дете. ”

Когато Сам вижда онлайн своя идол на снимачната площадка на видеото към песента й “Slumber Party ”, не пеперуди, а цели птеродактили стартират да пърхат в корема му. Но когато взема решение да разчупи леда със хумореска, за малко не забива гвоздей в личния си ковчег. “Тя се приближи и се показа: “Здравей, аз съм Бритни. ” А аз, тъпакът, взех, че изтърсих: “Какво? Как сподели, че ти е името? ” Опитах се да се направя на забавен, само че не ми се получи. ”

Когато обаче става въпрос за смугли красавци, Спиърс е потвърдила, че има слабоват ангел. Затова не е учудващо, че скоро пада в плен на дълбокия, секси взор на снажния Асгари. Връзката им се оказва извънредно устойчива, а Сам се потвърждава като благонадежден и подкрепящ сътрудник, бидейки непрестанно до нея по време на правосъдните й борби за анулация на бащиното настойничество. Татко Джейми обаче е настойчиво старче и не престава да се пробва да управлява и тази връзка на щерка си – непрекъснато ги държи под око и даже й не разрешава да се вози сама в колата на Асгари.

На 12 септември предходната година Спиърс се похвалва в Инстаграм профила си, че Асгари й е предложил с пръстен с четирикаратов елмаз, гравиран с думата “лъвица ”, както обича да я назовава на галено. През април тази година двойката афишира, че чака дете, само че единствено месец по-късно Бритни прави импровизиран аборт.

От юни 40-годишната Спиърс още веднъж е омъжена жена. Близки на певицата настояват, че не са я виждали по-щастлива.  За медения си месец младоженците възнамеряват отмора в Хавай или “някъде в чужбина. ”

Аз обаче няма да прибързвам да кажа, че тук приказката свършва и то с благополучен край, тъй като с Бритни Спиърс човек в никакъв случай не знае… Така де, на следващия ден може да реши да се подстриже нула номер, да набие папарак с чадър или просто да се омъжи още веднъж.  Например за доставчика на пици.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР