„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева е запален

...
„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева е запален
Коментари Харесай

Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева разкри тайната на перфектната си визия

„ Мисис България Top of World 2018 “ София Паскалева е разпален почитател на тренировките по канго джъмпс.

Това стана ясно от клип, който хубавица показа на страницата си във Facebook. На него тя е запечатала дребна част от ежедневните си тренировки в залата.

София се запалила по този спорт преди няколко години и през днешния ден не пропуща ден, в който да не се „ разпише “ в залата.

„ Всяка подготовка е голямо наслаждение. Освен физическия тонус, който канго джъмс ми дава, ме зарежда и прочувствено. Понякога упражнявам по два пъти дневно – като опиат е! Ефектът спрямо фитнеса е в пъти по-добър, само че всеки би трябвало да опита и да се убеди самичък “, споделя София.

За режима си на хранене миската споделя, че от години е изключила въглехидратите. Много рядко си разрешава чорба, пица, спагети. Менюто й включва плодове, салати, месо, морски блага. И в това не прави никакви взаимни отстъпки.

Името на София Паскаллева гръмна около състезанието „ Мисис България “, където с изключение на короната „ Мисис България Top of World 2018 “ отнесе още една корона и три ленти.

София е омъжена, има две деца. Управлява туристическа организация и салон за хубост, в който скоро показа нова за България услуга – ботокс за коса.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР