Мисионерската поза е толкова отегчителна, колкото сами си я направите.

...
Мисионерската поза е толкова отегчителна, колкото сами си я направите.
Коментари Харесай

Как да увеличите удоволствието от мисионерската поза

Мисионерската поза е толкоз отегчителна, колкото сами си я извършите. И въобще не е инцидентно, че тя се смята за класика.

Най-стандартният метод за правене на секс има метод да бъде разнороден не по един, не по два, а по цели три метода. Представяме ви ги:

1. Увеличете допира кожа-до-кожа

Едно от най-големите удоволствия, които можете да извлечете от мисионерската, е допирът до кожата на колегата. Движете ръцете си по гърба на колегата от горе надолу. Придърпайте го по-близо до себе си и усетете по какъв начин гърдите ви се допират.

2. Не спирай да се движите

Мисионерската напълно не значи да лежите като умряла риба, до момента в който мъжът прави цялата работа. Можете да сгънете колене и да поставите ходилата си компактно на матрака (или земята, дивана... зависи къде се намирате) и да започнете да местите бедра нагоре и надолу, наляво и надясно. Пробвайте и с кръгообразни придвижвания.

3. Поиграйте си

Известно е, че 70%-80% от дамите не могат да получат оргазъм от навлизане. Естественото решение за това е да се подтиква клитора по време на проникването на пениса, което усилва възможностите за оргазъм. А мисионерската поза е превъзходен метод да извършите стимулацията на клитора по-интензивна. Просто посегнете с ръка надолу и започнете да се галите, до момента в който сътрудникът ви прави своите съблазнителни придвижвания.

Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР