Мишо е твърдо решен на докаже на Блага, че имат

...
Мишо е твърдо решен на докаже на Блага, че имат
Коментари Харесай

Мишо с нова стратегия за сърцето на Блага в „Не така, брат“

Мишо е твърдо решен на потвърди на Блага , че имат общи тематики. Въоръжен с самообладание, смарт телефон, интернет и маскировка, дребният талант следва своята нова тактика за свалки с кодово име “Общи ползи ”. Ще се окаже ли тя по-успешна от упътванията на брат му Дидо? Не пропускайте да разберете в новия епизод на

Фаза 1: на тактиката “Общи ползи ”: Проверявай постоянно профила на обекта в обществените мрежи. Бъди осведомен за нещата, които харесва и разяснява, и за събитията, които ще посети.

Фаза 2: Появи се инцидентно на мястото, където е задачата, с правдиво пояснение на наличието ти. Това, че искаш да купиш на майка си ръчно правено украшение и че обожаваш самотните разходки в парка, са единствено част от съвършените прикрития.

Фаза 3: Избягвай непланираните инцидентни срещи. Ако по неприятно стичане на събитията попаднеш в такава,  бъди квалифициран с маскировка и използвай хитро близките предмети.

 Блага

Ще приключи ли с триумф новата тактика на дребния талант Мишо или ще го отдалечи още повече от Блага? Разберете първо във.
 
В новия епизод на уеб тийн сериала ще разберем и за какво Дидо ревнува Беа от мениджъра й.  Новият епизод на идва с доста занимателни моменти и скъпи препоръки, които не трябва да пропускате.

Следете във    всяка сряда от 16:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във  и .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР