Мисълта ни има способността да манифестира. За да се възползваме

...
Мисълта ни има способността да манифестира. За да се възползваме
Коментари Харесай

Как да постигнете целите си с помощта на психиката си

Мисълта ни има способността да манифестира. За да се възползваме оптимално от нейните благоприятни условия можем да си съставим тактика за деяние и благодарение на съсредоточено деяние и мисъл да реализираме задачите си по-лесно.

Интуицията на тези ЗОДИИ в никакъв случай не лъже

Започнете с мисълта

Ако непрекъснато в главата ви се въртят неизказани разногласия, неприятни сюжети и порочни мисли – спрете, вдишайте и се освободете. Промяната на мисленето лишава 21 дни непрекъснати извършения, а по-късно ежедневна поддръжка на умствената ни хигиена.

Когато забележите неприятна или натрапчива мисъл – наблюдавайте я като облак, който плува по синьото небе. Представете си я като предмет и я унищожете. За всяка неприятно мисъл, която забележите – имайте готова най-малко по една добра, с която да я замените.

Бъдете признателни

Колкото по-благодарни сте и благодарите ежедневно за това, което имате, толкоз по-бързо и по-лесно ще се усилват добрините в живота ви.
Стъпки към триумфа
В днешната публикация ще научите какви са съставките на триумфа и какви би трябвало да бъдат вашите дейности, с цел да ви доведат до достижения. 4...
Прочети повече
Направете си дневник

Поставете си цел или мечтана обстановка и всяка заран, отваряйки дневника си, си записвайте къде сте и по какъв начин се чувствате в настоящо време. Локацията и настроението ви би трябвало да са вашите бъдещи мечтани такива. Описвайте себе си от индивида в бъдещето, който желаете да бъдете.

Слушайте интуицията си: Това са предчувствията, които постоянно се сбъдват!

Следвайте вътрешния си глас

У някои хора вътрешният глас е по-развит, в сравнение с при други. Това е по този начин, тъй като те са го употребявали и слушали, само че в случай че не го вършиме той ще спре да ви приказва. Това е най-точната преценка, когато не знаете какво да извършите в дадена обстановка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР