Мис Силикон Катрин Йорданова само преди няколко седмици влезе в

...
Мис Силикон Катрин Йорданова само преди няколко седмици влезе в
Коментари Харесай

Зад волана е кучето й... Има ли кой да озапти Мис Силикон Катрин на пътя?

" Мис Силикон " Катрин Йорданова единствено преди няколко седмици влезе в новините с " огромното мъжество ", че фучи по автомагистралата с 256 км/ч. Или " единствено " със 116 км/ч над разрешеното.

Следвайки правилото в Instagram, че " в случай че не е снимано, не е станало ", тя разгласява клип, който бе нещо като похвала.

Другата горделивост на плеймейтката са формите - в гърдите си има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните. Въпросът е дали силиконът е е ситуиран единствено в гръдната област или се е разпрострял и " на втория етаж ". И дали не е време Министерство на вътрешните работи да й постави книжката малко " на трупчета " и да снима единствено себе си.

Защото нарушаванията й на пътя не престават, както и видеохвалбите. За това алармира Диана Русинова, началник на Европейския център за транспортна политика.

" Това девойче продължава да си прави каквото си изиска. Днешният й клип е от бул. “История славянобългарска ” (бившата 202-ра) в София. Там ограничаването е 50 км/ч, тя кара с над 60. За протокола: при скорост от 60 км/ч, за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е минало 467 м, в което разстояние тя няма никаква концепция какво се случва към нея. Няма да разясня кучето, което е в краката й, в случай че попадне сред педалите какво ще се случи. Не разясня и това, че над 500 м въобще не държи кормилото с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, даже ръката със характерната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното изтощение на полицията и страната да извади сходни джигити от пътя ", разяснява Русинова.

Коя е Катрин Йорданова?

На 19 година взе участие в състезанието Playmate Of The Year, а през 2022 година става носителка на купата “Мис Силикон ”. Заминава за Берлин, откакто е пребита на кръстовище във Варна. Работила е в Германия като пощальон. Завръща се у нас и печели преди две години " влиятелния " силиконов конкурс, а в обществените мрежи се изявява като инфлуенсър. Или по-скро - изопачен инфлуенсър.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР