Мис Плеймейт 2006 доказа на всички, че е меркантилна до

...
Мис Плеймейт 2006 доказа на всички, че е меркантилна до
Коментари Харесай

Позор! Николета Лозанова ПРОДАДЕ раждането си за 200 бона

Мис Плеймейт 2006 потвърди на всички, че е меркантилна до мозъка на костите си. Ако до момента имаше и нотка подозрение дали Николета Лозанова живее единствено поради парите, то към този момент няма такава.

Това излиза наяве от обстоятелството, че Ники продаде раждането на второто си дете в дословен смисъл. През пролетта по Би Ти Ви ще тръгне риалити предаване, отдадено на бременността на Лозанова, фамилния й живот с Ники Михайлов и реакцията на първото й дете Никол, че ще има братче или сестриче.

За всичко това основната героиня в шоуто ще получи хонорар от цели 200 000 лева По-малък, само че също много стабилен хонорар ще получи и бащата на бебето.

Очаква се риалитито да обере точките за пролетта. То ще върви паралелно с шлагера „ Ергенът “ и по този начин Би Ти Ви се приготвя този път да опише играта на Маги Халваджиян и неговото „ Като две капки вода “ по Нова телевизия.

Що за майка обаче ще жертва интимността си по време на бременност за пари?! Камерата ще бъде с нея дори при гинеколога, което значи, че ще я дават в ефир полугола, само че това няма да е нещо ново за Николета. Сега се прави на велика, само че имаше време, когато Лозанова беше нареждана до Златките, което единствено по себе си е оскърбление.

Дъщерята на Ни Ло от Валери Божинов през април идната година ще навърши 12 година, а второто й дете би трябвало да се появи на бял свят при започване на лятото. Разликата във възрастта на двете деца ще е огромна, а и бащите им са разнообразни, по тази причина в шоуто ще се акцентира и на възприятията на дребната Никол.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

 

Тагове: Николета Лозанова Ники Михайлов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР