Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова се похвали не само с

...
Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова се похвали не само с
Коментари Харесай

Баровка: Антония Петрова си купи вила на Малдивите за 2 милиона евро

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова се похвали освен с следващата си екзотична отмора, само че и с новината, че има вила на Малдивите. Според източник на Lupa.bg, дружно с мъжа си - предприемача Ивайло Батинков, двамата са си купили баровска вила в първокласен ризорт там. Цената на сходно имение е най-малко 2 милиона евро.



Антония Петрова в новогодишната нощ на Малдивите

Блондинката отпътува преди празниците за острова с цялото си семейство и още с идването качи фотография на стори, на която написа издайнически „ вила Батинков ни посреща още веднъж и тази година “. Това породи незабавно слуховете, че семейството си е купила парцел на екзотичното място, което не е учудващо, имайки поради обстоятелството, че това не е първата им екскурзия до тази далечна точка. Те са ходили там най-малко още пет пъти. Според близки до фамилията, те фактически са станали притежатели на премиум парцела, където прекарват ваканциите си. Вилата може да бъде отдавана и чартърен.

На Малдивите Антония, обичаният й мъж Ивайло и двете им деца съумяха да си създадат и коледна фотосесия, която разгласиха в обществените мрежи, всред фрагментите от прелестните пейзажи. Прави усещане също, че фамилията сортира усърдно всеки аутфит като на доста от фотосите им всички са в плажни дрехи в един и същи принт, което допуска, че това е другата им фикс идея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР