Мис България" 2002 г. Теодора Бургазлиева съобщи в Инстаграм със

...
Мис България" 2002 г. Теодора Бургазлиева съобщи в Инстаграм със
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева очаква първото си дете

Мис България " 2002 година Теодора Бургазлиева заяви в Инстаграм със фотография, че е в очакване на първото си дете. Тя към този момент е в напреднала бременност.

Освен фрагмента Теди е разгласила и дълъг пост, в който се обръща към своите другари и почитатели. Теди споделя, че е разчувствана, че най-сетне споделя новината за бременността си. Благодари на брачна половинка си Симеон и споделя, че от дълго време е желала да стане майка.

"Това е моята най-голяма фантазия "

Миналата година тя си задавала доста въпроси за какво би желала да стане майка и осъзнала, че същинската причина е, че желае да съобщи опита си на друго човешко създание, да му помогне да избегне нейните неточности и да построи живот, който си коства.

Теди споделя, че решила, вместо да стои, да чака и да се моли за бебе, да напише книга, която приключила през ноември, а през декември забременяла. Книгата ще бъде оповестена до дни, а бебето ще се появи на бял свят до няколко седмици.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Бургазлиева се обръща към всички дами, които минават през сложни моменти по време на пътя им към бременността, като ги поучава да не с поддават на непознатото мнение. Да правят оценка това, което имат сега, а нещата ще се случат в верния миг.

Красавицата е разгласила въздействащ кадър, на който тя е облечена с алена, прилепнала рокля, която акцентира завършеното ѝ коремче.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР