Мис Аржентина 2020 - Марина Варела и Мис Пуерто Рико

...
Мис Аржентина 2020 - Марина Варела и Мис Пуерто Рико
Коментари Харесай

Тези красавици разбиха сърцата на милиони мъже, ето какво направиха

Мис Аржентина 2020 - Марина Варела и Мис Пуерто Рико 2020 – Фабиола Валентин, разрушиха сърцата на милиони мъже по света. Преди броени дни двете хубавици разкриха пред света, че скрито са се врекли във честност една на друга. 
                             

Запознават се по време на състезанието Miss Grand 2021 в Банкок. Нито една от двете не печели купата, само че за сметка на това хубавиците се влюбват. Следват изявления на профилите им в обществените мрежи, показващи девойките в рискова непосредственост. Последователите им бързо се досещат, че двете ги свързва нещо по-силно от нормално другарство. 

" Дълго време пазихме връзката си в загадка, само че взехме решение да я споделим с всички на този необикновен ден. 28.10.2022 ", написа ексцентричната двойка в Инстаграм.

Във видеото, което Мариана и Фабиола са разгласили, двете влюбени гълъбици демонстрират с горделивост венчалните си пръстени и надписа Te Amo (обичам те), изписан във формата на сърце с листенца от рози. 
                             

 

Неочакваната новина, че са сключили брак, почитателите на двете миски посрещнаха с голямо вдъхновение и заляха фаворитките си с голям брой честитки и поздравления. Албена Акуба – първата тъмнокожа носителка на купата Miss Grand, също изрази възторга от новината, като написа " MG ви събра дружно! ".

Не по този начин обаче реагираха някои почитатели на хубавиците от мъжки пол. „ Ожени се за мен, не за нея “, разяснява безнадеждно влюбен във Фабиола почитател.

Всъщност няма нищо неприятно в това, че си сключил брак, без значение дали си хетеро- или хомосексуално насочен. Правели са го, вършат го и ще го вършат още стотици и хиляди еднополови двойки по света. Плашещото е друго. А точно прекомерното преекспониране на толерантността към разликите през последните години, което набира все по-голяма скорост и това вместо позитивен, по-скоро ще докара до отрицателен резултат. 



Мисля, че информираността по тази тематика би трябвало да има своята граница. Освен че нажежава пристрастеностите и ускорява още повече омразата измежду съперниците на хомосексуализма, сходно налагане на еднополови връзки обърква тотално усещанията на подрастващите по отношение на половата им принадлежност. Тенденцията да се показват и даже натрапват от обществените мрежи сходни връзки сред лица с хомосексуални пристрастености, се усилва с чудовищни размери през последните години. Малолетни консуматори на интернет, щъкащи из ТikTok и Instagram да вземем за пример, всекидневно и на инцидентен принцип попадат на видеа с мъже – повече или по-малко известни, които си разменят нежни милувки, милват си косите, държат се влюбено за ръце или се целуват. И очевидци на всичко това стават нашите деца?! Днес флагът на дъгата, представящ ЛГБТ придвижването, към този момент е съвсем на всички места – булеварди, витрини, реклами, билбордове, фотоси и клипчета в обществените мрежи. 

Кому е нужно нагнетяването на всичко това?

Знаете ли да вземем за пример какъв брой хетеросексуални двойки биват разрушавани поради връзката на един от сътрудниците в нея с човек с хомосексуални потребности? Интересува ли го някой по какъв начин сходна развръзка в интимните взаимоотношения сред един мъж и една жена може да се отрази върху душeвността на техните децата? А за контузията, която ще бъде нанесена на изоставената половинка от колегата ѝ, предпочел обятията на човек от същия пол? 

Още доста въпроси могат да бъдат заложени – въпроси, чиито отговори биват необичайно заобикаляни, тотално омаловажавани и подценявани от институции и медии. Когато става въпрос за Истанбулската спогодба, хората усещат наложената приемливост. И не, нямам нищо срещу другите ориентации. Всеки има право да живее живота си, както сметне за добре. Имам срещу парадирането и цялото това всеобщо облъчване, достигащо до консуматори, фенове и читатели по всички всевъзможни канали на медийната агитация. Защо? Кому е нужно всичко това?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР