Мирослав Янков от Конуш направи отново снежен човек. Верен на

...
Мирослав Янков от Конуш направи отново снежен човек. Верен на
Коментари Харесай

Миро от Конуш направи отново Снежко

Мирослав Янков от Конуш направи още веднъж снежен човек. Верен на максимата " Остарял си, когато от сняг не правиш снежен човек, а драма ", доста огромният състезателен почитател заформи следващия си снежен човек.

Снежкото този път е по-фешън и не е толкоз огромен, колкото предходната година, когато имаше доста сняг. Но той е декориран с пъстроцветни копчета, има лилав шал и е с тенджера на главата. Естествено държи в ръката си и огромна метла, с която ми оказва помощ да разчиствам снега, пошегува се Миро.

Ергенът от близкото до Хасково село всяка година има традиция при по-обилен сняг да прави по един снежен човек на входа на селището откъм регионалния град. Миналата година имаше доста сняг и фигурата остана близо два месеца там. Снежкото, тогава беше по голям, а в този момент е по-модерен, изясни той. Янков го беше снабдил и с табела в ръката, на която пишеше " Добре пристигнали в Конуш ".

Освен с направата на снежни индивиди, Янков се занимава и с търговия, работи в локалната железария. Той е доста огромен последовател на спорта. Почти не пропуща по малкия екран срещите на обичаните си тимове: Левски, Хасково, Милан, както и волейболните отбори на " сините ", Раковски Димитровград, Арда Кърджали и други. А когато може ги поддържа наживо от трибуните. Винаги беше в зала " Дружба " при срещите на към този момент несъществуващия отбор на Баскетболен клуб Хасково 2012. Подкрепяше девойките на Елена Станкова и при гостуванията им в страната.

Наскоро конушецът имаше опция да се наслаждения на волейболното дерби при дамите сред първенецът Марица Пловдив и вицешампионът Раковски, играно в зала " Младост " в Димитровград. Янков поздрави пловдивчанки за класическата победа след мача и пожела триумф на обичаната си волейболистка Нася Димитрова. Предната седмица пък ентусиастът поддържа любимките си от столичния Левски в дербито с Казанлък, извоювано от " сините " с 3:2 гейма. В града на розите той се видя с другата си любимка и другарка Мирослава Паскова./Хасковска Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР