Мирослав на Лена Бориславова поиска прошка За това сам призна в

...
Мирослав на Лена Бориславова поиска прошка
За това сам призна в
Коментари Харесай

Пълен обрат: Миро на Лена Бориславова поиска прошка!

Мирослав на Лена Бориславова изиска амнистия

За това самичък призна в обществените претендент депутата от Политическа партия.Мирослав Иванов бе дясната ръка в предишния Парламент на екс премиера Кирил Петков.

Той и спряганата за негова някогашна любовница-Лена Бориславова, са сгодени от девет години и живеят на фамилни начало.

Мирослав призна, че пискал амнистия от своите родители, които не престават да живеят в родния му град Ямбол.

„ Да пискаш амнистия значи да признаеш, че си сбъркал. Обикновено максимален грях имаме към най-близките си хора.И изключително пред родителите си, които ни поддържат, а ние одобряваме за даденост “, изповяда се политика.

Вероятно мотивът за прошката е поради връзките му с Лена Бориславова. Родителите на Миро я приели като своя щерка, още по време на следването й. Но след свадите с Кирил Петков и  видеото за „ любовното им гнездо “ майката на Миро охладняла към юристката и връзките им се влошили.

В продължение на месеци двете дами били на нож и се отчуждили. Трябвало много време да минат, с цел да могат родителите на някогашният зам.-председател на Народното събрание още веднъж да ги сдобри.

Една през късната есен на предходната година Лена още веднъж посетила дома на свекърва си в Ямбол.Миро е израснал в нормално семейство и родителите му не престават да се трудят в родния си град. Докато Лена произлиза от богаташка фамилия, а татко й е огромен предприемач. Миро и Лена са кандидат-депутати през актуалните избори. А Мирослав признава драговолно, че желае деца от половинката си Лена.

Инфо: Ретро

Тагове: Лена Бориславова Кирил Петков Мирослав Иванов юристка депутати ПП
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР