Миро е жестоко обиден на Фънки. Певецът се засегнал дълбоко

...
Миро е жестоко

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Миро е жестоко обиден на Фънки

Миро е грубо афектиран на Фънки. Певецът се засегнал надълбоко от думите на Димитър Ковачев в в първия лайф на „ Като две капки вода “ тази година. Грубият водещ се опита да похвали Мирослав Костадинов, само че думите му надалеч не прозвучаха като похвала. Излезе, че съгласно Фънки Миро е бил неуспех в шоуто преди няколко години.

Фънки съобщи, че Миро не е съумял да имитира никого

Тук пристигна опита за хвалба. От устата на Миро излизал единствено неговия глас, тъй като бил несравним. С това той дефинира представянето на артиста в шоуто като цялостен неуспех.

Оказва се, Миро бил обиден от думите на рокаджията. Той останал изумен от мнението на Фънки за него. По време на присъединяване му той е получавал единствено похвали от журито. Сега обаче излиза, че Фънки го е мислил за негодник в имитациите.

Миро споделил с хора от обкръжението си, че Фънки е олекнал доста с коментара си за него

Сега той е на мнение, че Фънки няма място в журито, защото не може да имитира никого. Певецът стигнал и до там да съпоставя кариерата си с китариста. Разбира се, неговата е най-малко 100 пъти по-звездна от тази на Фънки, който в случай че не беше жури в разнообразни формати през последните 15 години, от дълго време да е пропуснат от всички.

Източник: Crimes.bg
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР