Мира Добрева определено не цепи басма никому, особено пък, ако

...
Мира Добрева определено не цепи басма никому, особено пък, ако
Коментари Харесай

Мира Добрева побесня в мрежата: Марш оттук!

Мира Добрева несъмнено не цепи басма никому, изключително пък, в случай че обществено й насочва отрицателни мнения. Наскоро под собствен пост в обществените мрежи тв водещата получи много пряк коментар, който разсъни яростта й.

Едно от емблематичните лица на Българска национална телевизия отвърна уместно на " фена " си и остави усещане, че е завършиха късата си словесна война с него. А дали тя е траяла след това и на персонален чат, можем единствено да гадаем.

" Възхищавам се доста на упоритостта на Мира Добрева. След толкоз години в ефир никой не я гледа, само че тя продължава да се натиска да води.. ", написа й консуматор в обществените мрежи, на който русокоската отвръща по този начин:

" Ти, в случай че се натиснеш, дали някъде ще те вземат? То в случай че ставаше с натискане, до момента всички да са в малкия екран. Защото с тъпи мнения всеки може. Ама като застанете пред окото на камерата, ви се свиват топките. Дето ги нямате. Марш отсам, копелдак! "

Факт е, че Мира Добрева е от години настояща водеща на Българска национална телевизия, без значение от рокадите в управлението на държавната медия. Отделно съумя да напише две книги, които не престават да жънат немалки триумфи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР