Минути след загубата от Витоша (Бистрица), бранителят на Славия -

...
Минути след загубата от Витоша (Бистрица), бранителят на Славия -
Коментари Харесай

Алвеша: Ще изглеждаме по друг начин срещу ЦСКА

Минути след загубата от Витоша (Бистрица), бранителят на Славия - Сашо Александров се зарече, че той и сътрудниците му ще излязат по напълно различен метод за столичното дерби с ЦСКА.

" Мисля, че несправедливо загубихме. Не трябваше да падаме. През първото полувреме бяхме по-добри. Имахме обстановки, ударихме и греда. В подобен миг, когато би трябвало да вземем мача ние се изнервяме и избързваме. После футбол не се игра ".

" Може би ни се насъбраха мачове без победа и излизаме с повече напрежение. Тези, които изпуснаха през днешния ден са показвали, че могат да вкарват. Трябва ни една победа да се успокоим. Тежи ни, само че се раздаваме. Във всеки тим го има това в миг от шампионата да попаднеш в някаква рецесия. Надявам се да създадем прекрасен мач с ЦСКА ", показа Александров и добави:

" Чувствам се добре физически. Ние сме дребна численост футболисти и всеки един липсва без значение дали е корав титуляр или влиза като запаса, това се отразява. "

" Ще излезем по различен метод. Мисля, че ние ще сме на лимита на опциите си. Надявам се да ги излъжем и след този мач да тръгнем единствено с победи до края на сезона ", сподели Сашо Александров във връзка идния мач с ЦСКА.

 Загорчич: През второто полувреме нямахме никаква дисциплинираност
Загорчич: През второто полувреме нямахме никаква дисциплинираност

" Пропускаме прекомерно доста положения "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР