Минути преди 11 часа в столичната полиция е получен сигнал

...
Минути преди 11 часа в столичната полиция е получен сигнал
Коментари Харесай

Вижте първи снимки от грабежа на банков клон в София

Минути преди 11 часа в столичната полиция е получен сигнал за закононарушение в банков клон в ж.к. „ Сухата река “ в София. По първични данни, към 10.40 часа маскиран мъж влезнал в обекта, заплашил касиерката, лишил неголяма сума пари и избягал. "Няма потърпевши. На място са екипи на Столична дирекция на вътрешните работи и Пето районно ръководство. Предприети са процесуално-следствени дейности и търсене на причинителя ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
По думи на свидетелка, мъжът е заплашил с револвер касиерката и изискал парите в касата. Тя му дала парите, само че той разпилял част от тях по пода. Тя добавя, че офисът е бил цялостен с хора, които били доста изплашени и се пръснали по земята при заканите на обирджията.
"На нашия празник постоянно се случва нещо – имаме сигнал за въоръжен обир в София ", разкри основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов пред публицисти след честването на професионалния празник на българските служители на реда.
"Самият случай се е случил в банков клон. Откраднати са към 1000 лева Извършителят е бил маскиран и въоръжен, а по информация е работил самичък ", сподели още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР