Минск. Сребърен медал за България спечели Невяна Владинова на Световната

...
Минск. Сребърен медал за България спечели Невяна Владинова на Световната
Коментари Харесай

Гимнастичката ни Невяна Владинова спечели сребърен медал на Световната купа в Минск

Минск. Сребърен орден за България завоюва Невяна Владинова на Световната купа в Минск с осъществяването си на лента, оповестиха от Българската федерация по художествена гимнастика на формалната си страница във „ Facebook “. „ Българката, която игра с финален стартов номер, показа доста добре своята комбинация и получи оценка от 18.200 точки. Така Владинова завоюва сребърното отличие. Победителка на лента стана Александра Солдатова (Русия) с 18.600 точки, а трета е Катарина Галкина (Беларус) със 17.850. Невяна Владинова се показа мощно и на другите два финала, където се класира пета на обръч с 18.650 точки и четвърта на бухалки с доста мощна игра и оценка 19.250 точки. Тя не беше финалистка само на топка “, пишат от федерацията. „ Катрин Тасева игра чудесно на обръч и топка, само че остана на 4-тото място във финалите, на косъм от медала. За осъществяванията си получи на обръч 18.850 точки, четвърта на топка с 19.400. Особено топката Кати изигра изключително мощно, което се вижда и в нейната оценка. Катрин Тасева позволи грешки в осъществяването на лента и с оценка от 17.200 точки остана седма. Вчера Катрин Тасева се подреди пета, а Невяна Владинова - осма в многобоя. Неви позволи неточност на топка в първия ден, само че през вчерашния ден и през днешния ден се показа чудесно, като за многобоя се придвижи с цели 5 места напред, а през днешния ден сграбчи и среброто на лента “, оповестяват от федерацията.
„ При ансамблите Италия завоюва купата в съчетанието с пет обръча с оценка 22.800 точки. На второ място е Русия с 22.100 точки, а на трето Беларус с 21.150 точки. Българският отбор отхвърли присъединяване в шампионата поради травма на Елена Бинева “, пишат още от БФХГ.
Следващата седмица е Световната купа в Казан(Русия), където ще вземат участие Катрин Тасева и Боряна Калейн, както и отбор – дами.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР