Миниванът Lexus LM Luxury Mover за 2024 г. дебютира на

...
Миниванът Lexus LM Luxury Mover за 2024 г. дебютира на
Коментари Харесай

Това научнофантастично чудовище е новият миниван на Lexus

Миниванът Lexus LM " Luxury Mover " за 2024 година дебютира на ревюто Auto Shanghai 2023 година и е цялостен с първокласни качества, че ще му извиним, че е миниван с плъзгащи се странични порти и всичко останало. Lexus уголемява обсега на второто потомство LM (първото потомство беше пуснато на пазара през 2020 година в Китай и други елементи на Азия), като включва 60 страни по света, в това число Европа и Япония.

 



 

Новият Lexus LM - малко по-голям от досегашния модел - има прелестен профил, който е боксовиден, само че не тухлен, и съдържа разнообразни контурни линии на каросерията, които основават дълбочина и първокачествен тип. Задните светлини наподобяват свързани посредством лента, обхващаща люка, като цялата настройка образува усмивка. Що се отнася до предната част - тя е напълно с радиаторна решетка " Spindle Body ". Масивна. Обърнете внимание, че радиаторната решетка е в цвета на каросерията и че радиаторната решетка и каросерията като че ли гладко преливат в едно - тематика, присъща за решетките, украсяващи последните модели на Lexus, като да вземем за пример новия кросоувър RX.

 



Над и оттатък това изказване на предната част, същинското развлечение се случва вътре в тези плъзгащи се странични порти. (И в действителност не приказваме за несъразмерните закуски, маркировките с пастели, боклуците от бързо хранене и размазаните стъкла на квинтесенцията на фамилния миниван). Въпреки че Lexus LM се предлага в готино оформление с три реда, което побира шест или седем души, цялото внимание се краде от изцяло балната задница на конфигурацията с два реда с четири места.
 

 

 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР